Gult

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Klassisk hvor

Hei! Vi har lyst til å male kontoret vårt (ca 9kvm) i en frisk farge. Vi synes at gult er kult. Taket og listene er i klassisk hvit. Vi har tart med oss fargeprøven «sol», men synes kanskje at den ble hakket for svak/skitten. Har du tips til en fin gulfarge? Vi ønsker i hovedsak å male alle veggene i en farge.

2019-01-21 23:30:15

Fargerådgiver svarer:

Hva med  LADY 1156 Kronblad den har like mye sorthet som  LADY 1369 Sol men mer kulørhet og blir klarere/friskere.  LADY 1337 Korngul er også en deilig gulfarge da får du virkelig sommer hele året  :-) De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller :supre et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun