Sunniva

Kategorier:

Hei! Vi leier en leilighet da vi nå har fått lov til å male veggene i entreen. Vi valgte å slå til med Forglemmegei fra en annen fargeforhandler men jeg klarer ikke slå meg til ro med fargen og er ikke fornøyd. Flisene i leiligheten er mørkegrå og jeg synes det er vanskelig å finne en fin farge til de. Jeg er ikke så glad i gråe vegger så det er nok ikke aktuelt. Veggene hadde en lys brun/grønn farge som jeg heller ikke vil bruke igjen. Jeg vet ikke hva den heter. Har dere noen tips til hvilke farger som kan passe til flisene ? Jeg legger med bilder fra før og etter maling. FØR vil være den brunaktig fargen, ETTER vil være den lyse fargen. Vi har også malt listene hvite.

2019-01-22 02:55:40

Fargerådgiver svarer:

Hei, Sunniva hvilken hvittone malte du dør og lister med, har du ncs kode eller Jotun fargenavn ? Jeg ser for meg en gråblå eller blågrønn med litt mer farge til de grå flisene, høres det ut som en god plan ? Hvilken er avhengig av hvittonen. :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei! Takk for svar :) det er Klassisk hvit på listene. Har ikke fargekoden da malingen ikke er fra Jotunn og den er nå tatt vekk.. jeg tenkte også en grønnblå og trodde denne fargen skulle være litt mindre blå.. jeg ønsker ikke å ha en så altfor mørk farge men fargeforslagene du kom med er perfekt! Har du noen fine farger?

22/01/2019 19:05:03

Svar:

Her er noen nye bilder hvor det kanskje er enklere å se. Blir dette helt krasj? Lyset innerst i gangen har en veldig dårlig plassering så det kan kanskje gjøre noe med inntrykket om man finner en ny lampe.

22/01/2019 19:14:22

Fargerådgiver svarer:

Har du helt hvite detaljer i  LADY 9918 Klassisk Hvit er det meste lekkert. Hvis der er vår 0380 Forglemmegei 0924-R79B du har brukt så er den blå med undertoner i rødt så den blir blå ikke blågrønn. Hva med  LADY 7628 Treasure eller den lysere  LADY 7627 Refresh disse er ikke blågrønne men lekre til grått gulv og nydelig i kombinasjon med  LADY 9918 Klassisk Hvit og grønne planter. Vil du ha en kjøligere blågrønn så se på  LADY 6350 Soft Teal ,  LADY 6351 Tender Green, og de litt lunere  LADY 7163 Minty Breeze og  LADY 7555 Soft Mint. Mine favoritter er  LADY 7628 Treasure eller  LADY 7163 Minty Breeze :-) De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)  


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun