Ø.H

Kategorier:

Hei! Vi bygger hus, og i forbindelse med stue/kjøkken er vinduer og skyvedørene bestilt i bomull. Listverk, innerdører og foringer til vinduene er bestilt i klassisk hvit. Vi hadde også tenkt å male taket i klassisk hvit, samt at vi skal ha denne fargen på to kontrastvegger. Den andre fargen på stue/kjøkken er i dempet sort. Det skal være klassisk hvit på vindusveggene. Må jeg male vinduene, eller finnes det andre løsninger? :-)

2019-02-11 17:10:18

Fargerådgiver svarer:

Mot  LADY 9938 Dempet Sort og ikke i direkte kontakt med  LADY 9918 Klassisk Hvit tror jeg det går helt fint, men bare du kan svare på om det vil plage deg eller ikke :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei, Og takk for svar. Vi har kommet fram til at vi ønsker litt mer farge, og vil derfor høre hva du tenker. Som sagt er det åpen løsning på stue/kjøkken. Kjøkkenet kommer i klassisk hvit, det samme som tak, dører og listverk. På halvparten av veggene, inkludert på kjøkken, skal vi ha dempet sort. Det er også fargen trapp og trapperom skal ha. På de to kontrastveggene (med mange vinduer og skyvedør), tenkte vi på en litt sprekere farge, og synes at Raw Canvas er fin. Hva tenker du? Finnes det andre alternativ som ville passet bedre? Jeg har dessverre ikke bilder, da huset bygges nå :-)

13/02/2019 00:27:51

Fargerådgiver svarer:

 LADY 10961 Raw Canvas er lekker sammen med  LADY 9938 Dempet Sort men det er det mye annet som er også..... Hva slags gulv skal du ha og hva skal du ha av farger på møbler, har bilder av møblene dine ? 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Ja, det synes vi også. Som jeg nevnte er kjøkkenet i klassisk hvitt, med lys marmor benkeplate. På stuen er det et stort spisebord i hvitoljet eik, med sorte stålben.(Sirdal spisebord) Sofaen er i sort stoff med hvitoljede ben(Hjellegjerde Villa). De andre møblene (les tv-bord, stuebord og reoler) vil også være sorte/sort stål. Gulvet er et laminatgulv i "hvitoljet eik". (Long Board Heritage royal oak) PS, jeg sliter veldig med å legge inn bilder via telefonen, da jeg kun får feilmelding. Jeg skrev navn i parentes :-) I entréen hadde vi tenkt oss Cashmere, og de to veggene fra trapperommet vil gå helt ned (dempet sort) I TV-stuen lurer vi på om vi skal gå for green leaf eller fortsette med Cashmere. På hovedsoverom blir det green leaf tilknyttet sort bad. Har du også forslag til "barnerom"? Vi ønsker en mild og varm farge som ikke er verken for jentene eller guttete. Vi har forøvrig samme gulv, tak og listverk i alle rom. Vaskerom har grå 60x60-fliser. Har du et forslag til veggmaling der også?

13/02/2019 19:52:44

Fargerådgiver svarer:

Hei igjen jeg skulle veldig gjerne hatt litt bilder. Vi har slitt med å motta bilder i noen dager nå, men våre programutviklere har i dag gjort noen justeringer så supert hvis du kan prøve å sende bildene en gang til :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei! Her kommer bilder av gulv, type sofa(skal være sort) og spisebord :-)

14/02/2019 14:51:05

Fargerådgiver svarer:

Hei igjen og takk for bilder. Paletten bestående av  LADY 9938 Dempet Sort,  LADY 9918 Klassisk Hvit,  LADY 10961 Raw Canvas,  LADY 10683 Cashmere og  LADY 8469 Green Leaf er helt nydelig til dine gulv så tommel opp for den. Du kan gjerne velge  LADY 8469 Green Leaf i TV stuen, men jeg ville også vurdert den mørkere  LADY 8422 Green Marble eller hva med en bruntone som  LADY 10981 Norwegian Wood eller  LADY 2732 Dyp Mocca :-) Ønsker du en kjønnsnøytral mild og varm tone på barnerom så er  LADY 1928 Sommersne og  LADY 1876 Hvit Te lekre i din palett :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Tusen takk for hjelpen! :-)

15/02/2019 10:05:56