Gry

Kategorier:

Hei! Jeg ønsker å male en del av stuen i en dyp, dyp blåfarge som nesten går over i sort,/koksgrå. Resten av stuen ønsker jeg å male i en annen farge som gir sterk kontrast. Jeg vet ikke om hvit er tingen da jeg er litt lei hvite vegger. Tak og gulvlister ønsker jeg også å ha i en annen farge enn nødvendigvis hvit. Sofaen vår er koksgrå, og vi har brune skinnstoler til spisestuen. Bordet har mørk brun overflate. Ellers går pyntegjenstander i gull/smaragdgrønn. Lampene er ledlamper med stor gul lyspære. Har dere forslag til veggene og listene mine? Mvh Gry

2019-02-11 18:26:45

Fargerådgiver svarer:

Hva med  LADY 4744 Sophisticated Blue kombinert med  LADY 8470 Smooth White eller de varmere  LADY 0553 Ascott eller  LADY 12077 Sheer Grey eller hvorfor ikke klinke til med  LADY 10580 Soft Skin .... :-) Tak, vegg, vinduer, lister og gulvlister i samme lyse tone er rå-lekkert :-) Vil du ha en som er gråere enn  LADY 4744 Sophisticated Blue så se på  LADY 9925 Bergknatt og  JOTUN 9937 Aske de nøytrale grå blir for blå nok, vil du ha litt mer blått så se på S7502-B.

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller :supre et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei! Lady 4744 Sophisticated blue er knallfin og den skal jeg absolutt bruke i stua. De andre fargene Lady 8470, Lady 0553, Lady 12077 og Lady 10580 som dere foreslår som brytningsfarge på noen av veggene synes jeg blir kjedelige. Har dere noen andre dere tenker passer? Det må ikke være i lys brun/-grå farge. Hva med en lett grønn eller blå farge? Det viktigste er at det ikke blir altfor mørkt da Lady 4744 "sluker" mye av lyset i stua så jeg trenger en litt lysere farger på noen vegger. Tusen takk for hjelpen så langt. Mvh Gry

13/02/2019 22:33:13

Fargerådgiver svarer:

Hei, Gry uten bilder er det ikke så lett å mene så mye....vil du ha en lys grønn synes jeg at  LADY 8281 Pale Linden og  LADY 8478 Pale Green er lekre vil du ha blått er  LADY 4710 Duggblå tøff til  LADY 4744 Sophisticated Blue. :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun