Hanne

Lister/dører/vinduer: Lettet og klassisk hvit

Tilstøtende rom: Letthet, Tidløs, Antikkgrå

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Hvitbeisa eik

Tak: Usikker

Hei! Jeg ønsker å male stuekroken, men trenger fargetips. Tenkte først på en mørk grønn/blå farge på TV-veggen og den tilstøtende, men så liker jeg godt litt dusere varme toner også. Så nå heller jeg mot en varm farge på alle tre veggene. Veggene og listene rundt vinduer er malt i Letthet. Glasset i de tre avlange vinduene er noe gyllen i fargen. Sofaen er svart med spetter av brunt. De fire store vinduene er vestvendt (vil ikke male denne veggen) Mvh Hanne :)

11/02/2019 19:27:23

Hanne:

Kunne det passet med en rosanyanse?

11/02/2019 20:13:59

Jotun LADY svarer:

Hei Hanne, Oooh yes! Jeg ser så absolutt for meg en lys og dempet rosa-tone hos deg ;) Ta en titt på dette blogginnlegget: 
https://lady.inspirasjonsblogg.jotun.no/nytt-hus-med-personlige-farger/

Jeg ser for meg at nettopp  LADY 10580 Soft Skin eller vår nye  LADY 12086 Rustic Pink vil bli virkelig lekre her, og jeg ville malt alle tre veggene i samme farge. Siden peismuren har en egen farge vil denne fungere som en "fondvegg" og dermed opplever jeg at rommet blir lunere dersom du velger de andre veggene i rommet i en farge. Jeg vil foreslå at du tester du fargen ved å gjøre oppstrøk med en  JOTUN Fargeprøve Interiør.  Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.   Har du slett vegg/tapet så velg gjerne vår vakreste veggmaling noensinne  LADY Pure Color den gir veggene et supermatt, mykt og eksklusivt utseende med en unik fargegjengivelse. Lykke til!


12/02/2019 14:17:15
Go to top