Guro

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Eggehvit

Ønsker mye lysere farge på veggene, men som ikke fremhever det gule i kjøkken innredningen. Hva slags farge bør vi velge?

2019-02-11 21:33:19

Fargerådgiver svarer:

Hei Guro :) Er det  LADY 10342 Kalkgrå du har på både kjøkken-/og stue-vegger i dag? Jeg tar utgangspunkt i det siden du nevner denne fargen i tidligere dialog, men dersom det ikke stemmer må du komme tilbake til oss med ny info :)  Ønsker du en helt lys tone kan jeg foreslå  LADY 10290 Soft Touch eller  LADY 12083 Devine på kjøkkenet ditt. Men det blir svært viktig at du selv vurderer disse fargene mot dine gulv, fliser og mot hvittonen på kjøkkenfrontene. Jeg kan også foreslå  LADY 10580 Soft Skin som jeg synes er spennende mot  LADY 10342 Kalkgrå i tilstøtende rom. Det er lurt å gjøre oppstrøk med  JOTUN Fargeprøve Interiør før du bestemmer deg.

Har du slett vegg/tapet så velg gjerne vår vakreste veggmaling noensinne   LADY Pure Color den gir veggene et supermatt, mykt og eksklusivt utseende med en unik fargegjengivelse. Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre / gang. Disse er beregnet på slettvegg/tapet. Har du panelvegg er  LADY Supreme Finish i silkematt eller matt ett godt valg. Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.  Lykke til!


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Har kalkgrå på alle veggene og ønsker å bytte ut denne med en lysere farge. Synes alternativene var litt fersken farget. Ønsker å få det lysere. Ikke fersken, men beige/ grå/ hvitt

12/02/2019 14:42:49

Fargerådgiver svarer:

Ønsker du lyse/hvite vegger ville jeg valgt  LADY 1001 Egghvit vil du ha et lite brekk mot grått er  LADY 1024 Tidløs fin :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun