Benedicte

Kategorier:

Hei. Hele leiligheten er "borettslag" hvit, fra 2008. Vi har tenkt å bruke lys antikkgrå 1391 eller 8470 smooth white i stua, bare den lille veggen ved siden av frokost bordet i 5030 st. Paul's blue. Til hovedsoverom antikkhvit 0201 + én vegg i evening green 6352? Hva synes dere? Hva er forslaget til den lille soverommet? Takker! :)

2019-02-11 23:42:18

Fargerådgiver svarer:

Lekre farger sammen,  LADY 0201 Antikkhvit blir svakt grønn spesielt hvis hvittonen er  LADY 1453 Bomull men det regner jeg med at du har planlagt og ønsker :-) Jeg holder en knapp på  LADY 8470 Smooth White sammen med  LADY 5030 St. Pauls BlueDe vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)  


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun