Christin

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Lister og dører: Klassisk hvit. Vinduer: Sorte-uten lister

Vi bygger funkis hus! Kjøkkenet er i mørkeblått (S 8505-R80B) m/m sorte benkeplater. Ble anbefalt Fabrik (2403-B03G) men er usikker på om den har for mye "grønt" i seg. Kjøkkenet er i annen etasje og til høyre for trappen. stuen er på venstre side. Åpen løsning men avdelt halv-vegg-som på bilde. Gulv; Kährs Eik Nouvea Blonde Hvit børstet matt lakk. Vi tenker å ha klassisk hvit på veggene i stuen. Møbler i stuen; lysblå sofa fra Erik Jørgensen, Naver Collection sofa bord i hvit oljet eik og 2 butterfly stoler i brunt skinn. (Pampa Mariposa Chocolate). soverom oppe -Morgendis S1500-N)? I 1 etasje lurer jeg på å bruke; Refresh (1706-G29Y) på kontor, Nordic Breeze (2107-B01G) på soverom, Transparent Pink (?) på 1-2 soverom. Hva med Sommersne (1102-Y10R) i gangen (som binder rommene sammen?) Gulvene er de samme med unntak av to yttergangen som har Mystone Ceppo si Gré/grey .kan den bli for gult mot de grå/kalde flisene? Gangen går også inn til en tv stue-lurte på kalk/kalkgrå her? noen anbefalinger? Det ene soverommet som eit skal ha transparent pink har også et eget bad. Der er det Modena Pro Stone Light fliser på gulv (lys grå) og Cracked Sement plater i dusj. Hvilken farge anbefaler dere på veggene her? Mange spørsmål og mange farger å ta stilling til! Tanken min er å gi et svalt men lunt uttrykk. Det er mange store sorte vinduer med mye lys og mye flott utsikt! Den sterke fargen på kjøkken blir et "statement", men ønsker å kjøre mere lys og ikke så kraftige farger ellers i huset.

2019-02-17 10:55:10

Fargerådgiver svarer:

Hei Christin, dette høres spennende ut! Vi hjelper deg gjerne men jeg må først spørre deg om du kan sende oss bilder/link til gulv, fliser og sofaen. Dette er elementer med stor betydning for fargevalget. Hører fra deg  :)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Bilde 1; møbler til stue som vi tar med oss til det nye huset. Annet forslag enn klassisk hvit på vegg? Skal også ha peis i samme farge som vegg. Bilde 2; parkett på gulv i alle rom unntatt bad og ytterganger. Bilde 3: flis ytterganger Kikket akkurat på washed Linden som jeg så dere anbefalte til den kjøkken fargen. Fin den også..

18/02/2019 13:55:58

Svar:

Det er HTH sin midtnattblåfarge på kjøkkenet. Ser jeg har fått feil kode. Riktig er s8005-r80b. Bilde av Flis på bad og dusjvegg legger jeg også ved med tanke på å finne farge som passer på veggen.

18/02/2019 13:59:51

Svar:

Generelt så liker jeg de fargene som går mot det kalde. Liker også nå de fargene som er litt kombo, grått/beige, men går heller ikke av veien for litt prikk over I’en farge i et rom eller to!

18/02/2019 15:53:29

Fargerådgiver svarer:

Hei igjen og takk for bilder. Hva med  LADY 12077 Sheer Grey og  LADY 1622 Refleksjon som lyse grunntoner, de er litt lunere enn helt hvite vegger og jeg tror ut fra det kan kan vurdere på disse bildene at de blir fine til gulvet og flisene. Jeg ser for meg  LADY 12077 Sheer Grey i stue/kjøkken og  LADY 1622 Refleksjon der du ellers planla hvite vegger. De sarte pastellene  LADY 7627 Refresh,  LADY 5452 Nordic Breeze og  LADY 20119 Transparent Pink kan du gjerne velge sammen med  LADY 1622 Refleksjon og  LADY 12077 Sheer Grey. :-) 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. 

Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Å, takk for bra innspill! Jeg har malt opp fargeprøver nå👍 De lyse pastellfargene i nordic og refresh virker mer «sukkersøte» enn jeg trodde, det ene blir ungdomsrom, noen annen blåfarge å anbefale? Og evt annen grønnfarge til kontorene?

19/02/2019 15:30:04

Fargerådgiver svarer:

Jeg er litt enig med deg når det gjelder pasteller, alle farger virker lysere på store flater. Hva med  LADY 7628 Treasure,  LADY 5249 Linblå og  LADY 2024 Senses :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun