LT

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Bomull

Åpen kjøkken- og stueløsning med hvite overskap og brune underskap. Grå sofa og hvite Ikea vitrineskap. Eik laminat på gulv. Spisestue i antikk treverk og hvite stoler. Stuegardiner i grålilla. Tapetveggen skal bli værende, men jeg vil gjerne ha fargeråd på resten av veggene. Skal bruke den nye malingen deres som "sparkles" på. Dette for å skjule strietapeten. Disse veggene er malt i Hvit Lin. Så da blir det en langvegg i stuens hele lengde hvor tapeten blir værende, og deretter male endeveggen som også går inn på kjøkkenet og veggen motsatt av tapetveggen. Der står det tv og et hvitt vitrineskap.

2019-02-17 14:40:28

Fargerådgiver svarer:

Hei hei :) Ja, så spennende -jeg synes absolutt du bør velge vår nye  LADY Minerals Revive! Jeg vil foreslå at du vurderer  LADY 10679 Washed Linen eller  LADY 8470 Smooth White. Jeg vil råde deg til å innhente fargelameller og selv vurdere hvilken som fungerer til tapeten, gulvet og møbler/kjøkkenfronter. Jeg vil også foreslå at du tar en titt på  LADY 10961 Raw Canvas som kan bli spennende til, men igjen er det svært viktig at du vurderer fargen hjemme hos deg før du bestemmer deg. Lykke til! 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei og takk for meget raskt svar :) De to første forslagene dine er vel i grålige skala? I dag har jeg hvit lin, men kunne tenke meg å gå vekk fra det grå. Raw Canvas virker spennende, men jeg må innrømme at jeg aldri har likt hverken gul eller andre gule farger som for eksempel sennepsgul eller oker. I forslaget ditt har du tatt hensyn til Bomull som er på listene, men vil den passe sammen med grått, grålilla, eik, brunt og hvite Ikea hyller? Jeg er redd for at det kan bli kjedelig? Ser forresten at på fargekartet, er Raw Canvas en god kontrast til Deco Blue, og et par andre blåfarger, men dette er ingen farger jeg har i min stue :)

20/02/2019 19:41:45

Fargerådgiver svarer:

Hei hei, jeg ser for meg at  LADY 10961 Raw Canvas kan bli lekker til de blå flisene, men ønsker du mer farge på veggene vil jeg foreslå at du tar en titt på  LADY 8252 Green Harmony. Trives du bedre med de kjølige grønntonene kan du teste ut  LADY 7163 Minty Breeze og  LADY 6352 Evening Green. Lykke til!

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun