TS

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Sort

Hei Vi bygger nytt funkis hus og har fått tips om å male alle vegger og tak innvendig med Nøytral 9911 sammen med eventuelt Dempet Sort 9938 og Sober 10249. Maleprøver viser at Nøytral er for kald. Vi ønsker at fargepaletten skal være varm og vi liker jordfarger. Vinduer er fra gulv til tak og rammene er sort alliminium. Stuen er 5,5 meter høy med åpen hems. Det er to åpninger til kjøkkenet. Vi har valgt Kvenum Røkt eik kaffe møbelfront, med mørk brun SolidTeck Dekton benkeplate (med litt gull/varmgrå «flekker) Takker for råd og tips Vennlig hilsen TS

2019-02-17 15:25:41

Fargerådgiver svarer:

Hei, TS jeg er enig med deg  LADY 9911 Nøytral er kjølig, hva med varmere gråtoner som:smoot,  LADY 0553 Ascott,  LADY 12077 Sheer Grey eller beige toner som  LADY 10678 Space og  LADY 12075 Soothing Beige. Husk at gulv er en stor flate som må med i vurderingen :-) De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt . Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg.

Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun