Gro

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Vinduer: NCS S 0500N, dørene er klassisk hvit, vegg med peis og dør mot soverom skal være i farge s 7500-N. Vi har valgt gulv parkett fra SAGA lauvås natur grå eik 18 cm bred.

Hei! Vi bygger funkishus som skal stå klart 1 juni. Veldig gøy, men jammen er det mange valg som skal taes :-). Nå skal vi velge farger på vegger, og vi innser at vi trenger litt hjelp. Vedlagt er en PDF med litt informasjon om valg vi allerede har tatt. Her fokuseres først og fremst på hovedetasje (kjøkken, stue, gang og soverom). Vedlagt er også oppdatert bilde av rominndeling hovedetasje (vi har blant annet byttet plass på stue og kjøkken) Det er åpent mellom kjøkken og stue (trappen skiller, her har vi glassrekkverk. trappen er i lys eik). Som tegningen viser er det det store vindusflater i front. Vi ønsker forslag til farger som passer sammen... i utgangspunktet hadde vi tenkt ulike grånyanser, men er veldig interessert i forslag. Flisvalgene vi har tatt på badene er også preget av rene gråfarger, kombinasjon lys og mørk. I gangen mot stue/ kjøkken har vi valgt fliser i lys granitt på gulv. Vi har samme kjøkken i hybel, og skal også velge farger i hele underetasjen... Vil at hele huset skal "henge sammen". Prøvde å vedlegge PDF, men det gikk ikke.... kan jeg ettersende den på en e-post

2019-02-17 16:53:19

Kommentar

...ser at deler av tekst ble borte... Kjøkken er fra Nobilia, Stoneart skiferimitasjon. Overflaten er matt med litt struktur. Fargen ligner på N 7500-s, med veldig små lyse spetter som ligner på N 2500-s. Hilsen Gro

17/02/2019 16:59:45

Fargerådgiver svarer:

Hei Gro vi har fått bilde av en dør og en plantegning. Dette blir litt lite å jobbe med, jeg må ha link med bilde av gulv, flis, kjøkkenfronter og møbler. Det er dessverre ikke mulig å laste opp PDF-filer. Hvis du har Adobe eller et bilderedigeringsprogram så er det fint om du kan lagre dokumentet som en JPEG-fil før du forsøker å laste det opp.  Vi støtter JPG, JPEG, PNG og GIF. Alt må legges inn her på bloggen, vi har mange hundre spørsmål i uka så det blir umulig å håndtere bilder via mail, alt må altså legges inn her på bloggen :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei Takk for svar! La til et bilde med flere detaljer hilsen Gro

18/02/2019 16:06:57

Fargerådgiver svarer:

Jeg tror at  LADY 12077 Sheer Grey kombinert med  LADY 1622 Refleksjon og  LADY 12078 Comfort Grey kan fungere som basefarger hos deg mot de kjølige grå flisene (badet) og kjøkkenfrontene som også er kjølig grå samtidig som jeg tror de blir fine til den røde sofen og ikke minst gulvene du har lagt ved et bilde av :-)  Sammen med disse grå og rød sofa ville jeg valgt farger som  LADY 7613 Northern Mystic,  LADY 4744 Sophisticated Blue,  LADY 7629 Antique Green på soverom :-) Sjekk og basefargene passer med valgene du har gjort, så snakkes vi nærmere om fargevalgt når basen er spikret :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun