linn

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Hvit/bomull

Hei Vi skal pusse opp kjøkken og trenger tips til veggfarge. Tak skal være i treplater i klassisk hvit, kjøkkenfronter i klassisk hvit, benkeplate i dark concrete (se bilde) og vinylgulv i grå/brun trestuktur (se bilde). Vi klarer ikke å bestemme oss for veggfargen på kjøkken. Lener litt mot en sweet sand evnt caffelatte som er enkel og ensfarget, men tenker også at kjøkkenet er stort (ca 13 m2) og hvitt overalt, så veggen kan kanskje være mørkere? Men vil ikke gjøre kjøkkenet kaotisk. Hjelp! :) På forhånd takk. Mvh Linn

2019-02-17 17:27:02

Fargerådgiver svarer:

Hei, Linn Sweet Sand gir ingen treff hos oss, men sammen med  LADY 1359 Macchiato,  LADY 1453 Bomull og disse gulvene og benken ser jeg for meg at  LADY 20047 Blushing Peach eller  LADY 20046 Savanna Sunset kan bli helt nydelig. Grønt er heller ikke feil hva med  LADY 8302 Laurbær eller  LADY 8478 Pale Green. Send meg gjerne bilder av hele rommet så er det enklere å gi fargeråd. :-) 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller :supre et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei og tusen takk for grundig svar. Hvis du derimot skulle valgt en lys fargetone på veggene, tatt i betraktning benkeplate, hvitt tak og gulvet, hvilken hadde du gått for? På forhånd takk Mvh Linn

19/02/2019 08:19:32

Fargerådgiver svarer:

Ønsker du lysere vegger synes jeg at  LADY 1376 Frostrøyk er fin sammen med  LADY 1453 Bomull og  LADY 1359 Macchiato :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun