Carina

Lister/dører/vinduer: Eggehvit

Tilstøtende rom: Eggehvit

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Skal males i sort nyanse

Tak: Furupanel ubehandlet

Hei! Jeg har vanskeligheter med å velge farge på stuen som er relativt stor med mye lys inn. Jeg ønsker meg en lun og noe dus farge som kan gå i kategorien til Sand S2005-Y30R. Jeg har en vegg med Green Marble som jeg er veldig fornøyd med som er en vegg som går fra kjøkken til stue. Kjøkken skal jeg ha Sand, men ønsker en litt mørkere farge i stuen i samme tone.. Har dere noen råd her? Jeg har prøvd ut Mohair og synes den er fin, men synes den kanskje går mer i grønt enn det jeg ønsker. Er ute etter en nøytral farge i "mørk beige" kind of - men helst ikke for brun ei heller for grå.. Har dere noen ideer om farge som kan passe? Jeg er åpen for flere alternativer. Alt rundt inkl tak skal på sikt også males, men jeg ønsker å ta veggene nå da de ikke er veldig fine.. Hvilken hvit er finest i tak og list ift denne tonen?

15/03/2019 23:04:54

Jotun LADY svarer:

Hei, Carina hva med  LADY 12076 Modern Beige den er ikke for grå og heller ikke "brun" :-)  LADY 1623 Marrakesh er også lekker sammen med  LADY 1140 Sand men den er kanskje for "brun" ? Jeg ville vagt  LADY 1001 Egghvit i taket samme som detaljer. Skal alt også detaljer males er  LADY 1624 Letthet lekker til disse fargen og  LADY 8422 Green Marble :-) 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller :supre et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til :-)


18/03/2019 09:17:40
Go to top