Ingelin

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Sort

Har nettopp kjøpt nytt hus, legger ved bilde som ble tatt før vi tok over, så ingen av møblene på bildene er våre og trengs ikke ta hensyn til med tanke på fargevalg. Vi har stort sett møbler i sort, sofa og spisestuestoler i grå og en sofa i brunt matt skinn. Vil male både gang, soverom, kjøkken og muligens stue og spisesue. Vurderer å male ene veggen og taket på soverommet i en mørk farge, og resten i en litt lysere, noen forslag? Har tenkt en del på mørk grønn til gangen, men usikker på om det kan bli for mørkt? Liker også fargene Organic Red, Dark Teal og Dempet Sort. Vil ikke ha for mange forskjellige farger i samme rom/område. Siden det er mye sort i huset er det viktig at fargene passer til sorte lister, dører og møbler.

2019-03-16 04:00:41

Kommentar

Legger ved link til annonse så du kan se alle bildene. https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=136495458

16/03/2019 18:49:13

Fargerådgiver svarer:

Hva med  LADY 5454 Dark Teal i gangen  LADY 6352 Evening Green som er ton i ton i hele stue/kjøkken område, kombinert med lysere toner som  LADY 1024 Tidløs,  LADY 10678 Space og  LADY 10961 Raw Canvas på noen vegger. Disse ville jeg hos deg kombinert med soverom i  LADY 1434 Elegant ale er tøffe til sort kjøkken og detaljer :-) 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet.

Vi ønsker deg lykke til :-)  


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun