IT

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Bomull

Hei! Vi skal pusse opp kjøkken og stue. Gulvet vi skal legge heter Berryalloc laminat grand champselysee. Jeg har lyst til å male vegger, men er usikker på fargevalg. Jeg liker godt evening green, men vil ikke ha den i alle rom. Har dere forslag til andre farger? Jeg har sett på valmuefrø, men er redd det blir for mørkt!? Veggen som er malt i TV-stue heter Dark Teal. Vi har brunt spisebord med beige stoler, en brungrå sofagruppe og en grå sofa. Spent på å høre fra dere 😊

2019-04-11 21:44:24

Fargerådgiver svarer:

Hva med  LADY 4710 Duggblå i hele stuen, dette er en tøff gråblå tone (litt gråere enn  LADY 5249 Linblåsom etter min menig er lekke til  LADY 5454 Dark Teal og som står lekkert til dine gråbrune møbler.

Du har et stor deilig kjøkken så der kan du gjerne velge  LADY 6352 Evening Green på alle veggene. Vil du ha en lysere og kanskje mer nøytral farge i stuen så se på farger som  LADY 10678 Space,  LADY 0394 Varmgrå,  LADY 12078 Comfort Grey,  LADY 8478 Pale Green,  LADY 10961 Raw Canvas og  LADY 10580 Soft Skin de er også lekre til dine møbler og sammen med  LADY 5454 Dark Teal og  LADY 6352 Evening Green :-)  

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Tusen takk for god service 😃 Jeg liker grønne farger bedre enn blå. Liker for eksempel godt Green Harmony, Green Leaf, Antique Green. Er dette farger som kan passe inn? Hvordan ville du da kombinert?

12/04/2019 20:51:44

Svar:

Hei igjen. Nå har jeg prøvemalt flere av de nøytrale fargene du har foreslått, av disse syns jeg at Comfort Grey er finest, men i noen lys endrer den farge og ser litt brun ut. Det er vanskelig å finne den perfekte grå fargen til møblene og listene vi har. Tror du det kan være fint med Evening Green på kjøkkenet og i den store stua? For å få litt kontrast kan jeg kanskje velge kalkmaling i fargen Evening Green der vi har den grå kalkmalingen på kjøkkenet nå. På vedlagte bilder har jeg malt med Evening Green og Comfort Grey. Jeg nevnte noen grønne farger i forrige henvendelse, etter at jeg har prøvemalt med de så liker jeg best Antique Green. Jeg syns Antique Green er like fin som Evening Green, men blir kanskje litt rart å kombinere disse fargene?

22/04/2019 12:12:32

Fargerådgiver svarer:

Hei, da er en deilig påskeferie over og vi er igang igjen :-) Med tanke på dine detaljer i  LADY 1453 Bomull holder jeg en knapp på  LADY 7629 Antique Green for  LADY 6352 Evening Green kan bli litt kjølig og vippe  LADY 1453 Bomull i litt gulere retning, men smak og behag selvfølgelig.  LADY 7629 Antique Green kan også blandes i  LADY Minerals men husk å bruke  LADY Minerals Sealer på et kjøkken, det er også greit å merke seg at fargen da blir litt mørkere :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei igjen. Vi kommer til å male med evening green på kjøkken og i stor stue, i den lille stuen blir det dark teal. Vi skal male listene og har lyst til å male de i klassisk hvit, men dørene og vinduene i huset er i bomull. Usikker på hvilken hvitfarge taket er, det har ikke samme gulfargen som bomull, men er heller ikke så hvit som klassisk hvit. Hvilken hvitfarge anbefaler du at vi maler listene med?

31/05/2019 08:19:50

Fargerådgiver svarer:

Hei :) Er det lister rundt vinduer/dører du ønsker å male? Dersom det kun er listene her som skal males, ikke selve vindusrammen og dørbladet , vil jeg foreslå at du enten maler dette i samme farge som veggen, eller velger den samme hvittonen som vinduer og dører. Velger du en renere hvittone som  JOTUN 9918 Klassisk Hvit eller  JOTUN 1624 Letthet er jeg redd du vil oppleve at  LADY 1453 Bomull vipper ekstra gyllen inntil..

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun