Elisabet S

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Lister: Eik. Dører, vinduer: 0502Y Egghvit

Hei! Vi har en 3-roms som nå kun har egghvite vegger, vinduer og tak. Leiligheten skal nå selges, og vi ønsker å male på en måte som kan gjøre den mest mulig attraktiv for kjøpere. Målgruppe: Unge voksne i etableringsfasen, småbarnsforeldre og evt. eldre. Som vist av planløsning (vedlagt) har vi en stor gang som forbinder to soverom med stue/kjøkken. Vi skal starte med å male stue/kjøkken og vil etter hvert også male gangen og det lille soverommet. Det store soverommet vil vi i utgangspunktet beholde egghvitt. Vi ønsker å male moderne og tidsriktig, helst i lyse farger som ikke dominerer, men som er behagelige for de fleste øyne. Vi er ikke ute etter dristige eller unike valg, men likevel heller ikke kjedelig, det må vekke interesse. Det bør først og fremst være farger som gjør seg godt i bilder i en salgsannonse. Se vedlagte bilder. Følgende deler vil stå på visning og bør helst passe fint med fargevalget: Sofa (grå/beige), bord (mørkebrun/lys tre sammen), egghvitt kjøkken (HTH ML Sense) med mørk brun ("454 Wenge Blok") benkeplate og håndtak i stål (skal byttes fra de svarte på bildene). Gardiner og bilder vil fjernes og kan sees bort fra. Siden vi bare kan legge ved tre bilder, starter jeg med å legge ved planløsning samt kjøkken/stue. Dette rommet er det viktigste å få et tips til i første omgang. Når vi har malt dette kan vi tilpasse resten av leiligheten til dette. Vi ønsker å skape en behagelig helhet i leiligheten slik at rommene passer sammen. Men det viktigste rommet foreløpig er stue/kjøkken. På forhånd tusen takk!

2019-04-11 22:58:01

Kommentar

Fortsettelse fra forrige melding: - Legger til ytterligere bilder av stue samt gang (tatt fra hver side av gangen). Teppet og bilder i gang vil fjernes. Gangen har ikke vinduer og bør ikke være for mørk. Vi ønsker gjerne et forslag til begge rom, som er harmonisk sammen.

11/04/2019 23:27:46

Fargerådgiver svarer:

Hva med  LADY 1024 Tidløs (gangen)  LADY 10678 Space,  LADY 12075 Soothing Beige eller  LADY 12076 Modern Beige (en av disse i stue/kjøkken). De beige tonen står godt til sofaen og er basefarger vi ser tar over for grått i stor grad. Ønsker du å tilføre litt farge så hvorfor ikke velge  LADY 12083 Devine på det ene soverommet :-)

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. 

Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til med alle valg og god påske. :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Takk for raskt svar! Vi har kikket på forslagene deres og tenker nå å gå for Space i gangen. Vi ønsker en grønngrå farge i stue/kjøkken. Den må stå fint til Space i gangen og til egghvite karmer og tak, samt gult eikegulv. I stue/kjøkken malte vi opp en test med Pale Green (se bilde), men følte denne ble en anelse mørk, særlig på kvelden. Nå vurderer vi sterkt Pale Linden. Hvordan tror dere den vil bli hos oss? :-)

12/04/2019 20:04:08

Svar:

Eller vil Tidløs, som dere har foreslått i gangen, kanskje kunne være fin til Pale Linden i stue/kjøkken?

13/04/2019 19:53:13

Fargerådgiver svarer:

Hei, da er en deilig påskeferie over :-) Jeg regner med at du kanskje allerede har malt, hvis ikke gi oss et lite vink :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei! Vi har kjøpt inn maling til Pale Linden i stue/kjøkken. Tror dere denne vil passe til kjøkkenflatene våre (egghvite), og de litt gule gulvene i eikeparkett? Hva anbefaler dere i tilstøtende lang og bred gang uten naturlig lys, egghvite karmer og dører og samme parkett (se tidligere innsendte bilder), som vil være pen i sammenheng på Pale Linden? Vi vurderer blant annet Tidløs, space, sand, soft skin, soothing beige. Ønsker at gangen skal gi et varmt og behagelig, men samtidig diskret førsteinntrykk (leiligheten skal selges). Takk :)

23/04/2019 10:28:28

Fargerådgiver svarer:

 LADY 8281 Pale Linden er fin til  LADY 1001 Egghvit :-) I gangen holder jeg en knapp på  LADY 1024 Tidløs eller den varmere  LADY 10678 Space med tanke på salg :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun