Husmoen

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Klassisk Hvit

Heisann🙂 Vi har forelsket oss litt i Kalkgrå, og ønsker en kontrastvegg på som skal være i en fin lilla farge. Har du en vakker lilla farge å anbefale til oss? Rommet er sørovervent og gulvflaten er Elegant Eik fra Berry Alloc (sender med bildet av gulvet)

2019-04-11 23:14:59

Fargerådgiver svarer:

Hei :-) Sammen med  LADY 10342 Kalkgrå er  LADY 3377 Slate Lavender,  LADY 3207 Mørk Aubergine og  LADY 3323 Tanke lekre. Vil du ha en mer dempet grå-lilla så se på  LADY 3212 Atmosfære :-) 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til med alle fargevalg og god påske. :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun