Cathrine W. Eriksen

Lister/dører/vinduer: Bomull

Tilstøtende rom: bomull, maler nok om dette også

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Lite farger utenom bolia furu på hylle, grå sofa

Tak: hvit, men må males om

Hytta ligger på en liten holme ved vannet og er bare 40m2 stor med et lite soverom og et lite bad. Ikke mange farger og ta hensyn til her :) Kjøkkenet er også i bomull. Som dere ser har jeg fått sot over varmeovnene. Håper det ikke er heksesot. Jeg må i hvert fall male og så lurte jeg på om jeg da skulle være litt tøff og male i en farge???? Vet ikke om jeg helt tørr, men hadde vært utrolig morro da. Må forte meg for vi skal gifte oss der ute 29 juni... Ville vært superglad for noen gode forslag :) Prøvde å sende video, men det gikk ikke - hytta er ikke større enn dere ser altså :)

15/05/2019 14:10:00

Jotun LADY svarer:

Hei Cathrine litt farge er gøy, jeg ser for meg en gråblå som  LADY 5249 Linblå,  LADY 4710 Duggblå eller  LADY 5200 Dusky Blue, lysere gråblå er dessverre ikke supre sammen med  LADY 1453 Bomull. Vil du ha en litt varmere tone er også grønt som  LADY 8478 Pale Green eller  LADY 8281 Pale Linden nydelig ved sjøen og til dine gulv og ikke minst også  LADY 1453 Bomull. Alle vegger i samme farge gjør at romme virker større enn hvis du bryter det opp med flere farger så jeg ville klinket til med alle vegger i samme farge. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til med alle valg. :-)  


15/05/2019 15:56:25
Go to top