Rachany

Se blogginnlegget spørsmålet er knyttet til.

Vinduer: 0205Y

Dør: 0205Y

Grunnmur: Beton grå

Hei. Vi holder på å bygge et et hus. Området der vi skal bygge er det ganske mye lys og nye områder . Vi har litt problemer med å få bestemt oss hvilke farge vi skal ha. Mannen synes det vil bli fint med Aske fra Jotun, mens jeg synes det er finest med dempet sort\ brunsvart. Personlig synes jeg aske fra Jotun er for lys og at slike typer hus ikke vil passe med lyse farge. Sender med bilder av design av huset. Håper på noen gode tips/råd. Hilsen Rachany

15/05/2019 21:37:06

Jotun LADY svarer:

Hei hei, jeg ser for meg at alle disse fargene vil kle hustypen ;) ..Når det er sagt holder jeg en knapp på  JOTUN 9938 Dempet Sort. Hva med å velge  JOTUN 9938 Dempet Sort på stående panel (hovedfarge) mens feltet med liggende panel males en tone lysere i  JOTUN 9937 Aske? Kan det bli spennende, samt fungerer som ett kompromiss? ;))

Maler du huset med Jotuns beste utendørsmaling,  DRYGOLIN Nordic Extreme eller  DRYGOLIN Ultimat, får huset en ekstremt god beskyttelse. Jotun har også en vanntynnet maling med suveren fargegjengivelse og noe mattere utseende for de som foretrekker det, den heter  OPTIMAL

Detaljer males med  DRYGOLIN ULTIMAT Vindu og Dør eller  OPTIMAL Vindu og Dør. Dette er malinger som er tilpasset mindre detaljer som dører, rekkverk, vinduer, møbler osv. Muren maler du med  JOTUN DryTech Murmaling . Følger du linken på de ulike produktene kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter.

Ta gjerne en titt på våre SLIK GJØR DU filmer: http://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/bli-ekspert-paa-60-sekunder.aspx

Vi ønsker deg lykke til. :-)

16/05/2019 10:45:30
Go to top