Vest

Lister/dører/vinduer: Hvit

Tilstøtende rom: Soft skin i gang

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Mørkegrå kjøkken, se tekst

Tak: hvit

Det gjelder maling på kjøkken og stue som har åpen løsning. Kjøkkenet er mørke grå med stonewhite benkeplate. Vi har en del møbler i oljet eik. Sofa er i lys beige og spisesofa i bordeaux og en lenestol i lys rosa. I stuen har vi valgt fargen mild. En vegg på kjøkkenet ønsker vi i en annen farge. Evt. en rosafarge. Hvilken farge tror dere ville passet inn her? Tror dere mild passer inn her eller burde vi velge en annen farge til hele stuen?

15/05/2019 22:10:35

Jotun LADY svarer:

Hei :-)  LADY 1275 Mild er en lys gulaktig beige tone, den er trolig nydelig til begge sofaene og stolen men blir den litt gul mot den kjølige gråtone i kjøkkenfrontene. Dette må du selv vurdere for nå snakker vi smak og behag... Hvilken hvittone dine detaljer har er også avgjørende for hvilken lys grunntone du bør velge til vegg, men du kan jo vurdere  LADY 1928 Sommersne ( best til  LADY 9918 Klassisk Hvit på detaljer) eller hva med  LADY 10580 Soft Skin ( ok til  LADY 1453 Bomulleller  LADY 2588 Myk ( anbefalt med  LADY 9918 Klassisk Hvit på alle veggene. Vil du ha en mørkere rosa fondvegg ser jeg for meg at  LADY 20055 Dusty Rose bli nydelig hos deg :-) 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. Følger du linken kan du lese mer om produkter og fargene :-)

Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til med alle valg. :-)


16/05/2019 10:29:26

Vest:

Hei! Takk for svar! Skal ha mørkegrå fliser i gangen. Fargen mild i stue og en dem rosafarge på møbler i gangen. Hvite garderobeskap i gangen og hvite lister. Hvilken farge hadde passet på veggen i gangen?

16/05/2019 11:13:28

Vest:

Hei! Takk for svar! Skal ha mørkegrå fliser i gangen. Fargen mild i stue og en dem rosafarge på møbler i gangen. Hvite garderobeskap i gangen og hvite lister. Hvilken farge hadde passet på veggen i gangen?

16/05/2019 11:13:36

Jotun LADY svarer:

Hva med en lun deilig grønn som  LADY 8281 Pale Linden eller  LADY 8478 Pale Green :-) 

16/05/2019 11:20:36
Go to top