Caroline

Se blogginnlegget spørsmålet er knyttet til.

Lister/dører/vinduer: Hvit

Tilstøtende rom: Hvit

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Varmt treverk

Tak: Hvit

Hei! Vi har kjøpt ny leilighet med stor stue / spisestue / kjøkkenløsning. Fordi disse tre sonene / rommene utgjør ca. 50 kvm til sammen, føler jeg at det blir veldig hvitt og lite kontraster i leiligheten. Jeg har lyst til å finne en gråtone til kjøkkenet som passer til kjøkkeninnredningen (som er hvit, med varmt treverk i "striper"), men misliker når det heller mot beige. Generelt er jeg glad i blå farger fremfor grønt i forhold til interiør, og kalde farger fremfor varme (men ikke så kalde at de blir lilla-aktige). Så tenkte jeg at hvis kjøkkenfargen var litt mørk /mellommørk, kan stuen være hakket lysere i samme gråskala. Vurderer også å male taket på kjøkkenet, men litt usikker på om det blir fint (?). I en tidligere bolig har jeg hatt Sommersne som jeg var veldig fornøyd med, men tenker kanskje den er litt for lys nå (til stua). Resten av interiøret i stue / kjøkken vil gå i lyst treverk, hvitt, grått, blått og fargerike bilder på veggene, samt grønne planter og kanskje noen andre fargeinnslag. Hvis du også har tips til en dus (ikke for mørk) kontrastfarge til en fondvegg i stuen på høyre siden av peisen (bak en sofa) er det også fint. Ser frem til å høre fra dere - på forhånd takk! :)

15/05/2019 22:35:36

Jotun LADY svarer:

Hei, Caroline hva med  LADY 1269 Demring som lys gråtone kombinert med den litt kjøligere  LADY 8094 Dunkel og fondvegg i  LADY 4212 Norwegian Presence eller  LADY 5030 St. Pauls Blue. Hvis  LADY 8094 Dunkel blir for kjølig hos deg er også eksteriørfargen  JOTUN 1378 Kontur fin sammen med  LADY 1269 Demring (den kan selvfølgelig blandes i interiørprodukter også)  LADY 1269 Demring sammen med  LADY 1928 Sommersne som du kjenner fra før er også fint :-) Til alle de grå vi nå har snakket om anbefaler vi hvite detaljer i  LADY 9918 Klassisk Hvit hos deg :-) 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. 

Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til med alle valg. :-)


16/05/2019 10:44:43
Go to top