Miip

Kategorier:

Hei! Jeg vurderer å bruke Pale Linden 8281 (NCS kode S2005-G70Y) på soverom, og Hvit Pepper 8282 (NCS 1102-G95Y) i stue og kjøkken. Føler disse passe fint sammen på grunn av at de begge har gult i seg. I gangen vurderer jeg Hvit Lin (NCS 1902-Y42R). Men denne har litt rødt i seg. Er redd denne skjærer seg litt mot Pale Linden og Hvit Pepper. Hva tenker dere? Er NCS kodene jeg har funnet riktige? Har dere tips til andre farger som passer fint til Pale Linden og Hvit Pepper?

2019-06-18 13:34:39

Fargerådgiver svarer:

Hei :-) Ncs kodene du har funnet er riktig :-) Det er mye rødt i  LADY 10182 Hvit Lin så den blir kjølig mot lilla sammen med  LADY 8282 Hvit Pepper. Hva med  LADY 8470 Smooth White :-) 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. Følger du linken kan du lese mer om produkter og fargene :-)

Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til med alle valg. :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun