Kristina

Lister/dører/vinduer: Ikke bestemt

Tilstøtende rom: Ikke bestemt

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Svart kjøkken

Tak: Ikke bestemt

Hei, Vi har en åpen løsning mellom kjøkken, "spisestue", TV/sofaområde og trappeoppgang. Vi har sett for oss en mørkere farge til det fremtidige svarte kjøkkenet og en lysere i resten av det åpne rommet. Parketten vi har valgt er Berryalloc grand avenue la rambla aluloc. Det er lite lys som slippes inn i leiligheten, utenfor stuevinduet er det et overbygg til uteområdet som vil sperre en del lys inn. Derfor er det viktig for oss å ta hensyn til dette så det ikke blir fort mørkt inne. Vi har vært inne å sett på farger som antiq green, treassure og refresh. De listene vi vil ha leveres i bomull, men det er ikke bestemt at vi går for det. Vil du anbefale, med hensyn til hva jeg har opplyst, å ha treassure på kjøkken, og refresh på resten av rommet inkludert gangen og trappeoppgangen? Se bilder vedlagt.

27/06/2019 22:03:00

Jotun LADY svarer:

Hei, Kristina hvis alle hvite detaljer males i  LADY 7236 Chi eller  LADY 9918 Klassisk Hvit så er  LADY 7627 Refresh  og  LADY 7628 Treasure lekre.  LADY 7627 Refresh er dessverre ikke fin til  LADY 1453 Bomull som da blir veldig gul. Beholder du  LADY 1453 Bomull på detaljer ville jeg valgt  LADY 1024 Tidløs eller  LADY 1391 Lys Antikkgrå i stuen. Den litt mørkere  LADY 7629 Antique Green på kjøkkenet med  LADY 7628 Treasure i stuen er også en god løsning :-) Eller hva med  LADY 8469 Green Leaf eller  LADY 8252 Green Harmony på kjøkkenet og  LADY 8281 Pale Linden i stuen :-) 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til med alle valg og god sommer. :-)  


28/06/2019 11:27:25
Go to top