Martine

Lister/dører/vinduer: Bomull

Tilstøtende rom: Form

Tak: Hvit

Hei. Holder på å pusse opp en gang og trenger råd. Vi har akkurat pusset opp kjøkkenet, der vi valgte Form som veggfarge, kjøkkenet er offwhite fra ikea, veldig lik bomull, detaljene er bomull, men taket er hvitt. I gangen har vi en trapp (typisk 50talls trapp, med tett rekkverk) som tar mye av hovedfokuset, jeg ønsker å ha denne enten hvit og sort, eller helt hvit.. Men sliter da med å velge hvitfarge. Dører og lister vil være bomull, mens taket blir hvitt. Gulvet i gangen er Bjelin Magnarp. Hvilke farger vil du anbefale til veggflatene? Jeg er usikker på om jeg bare vil ha det lyst eller om jeg ønsker litt farge. Dette er en gang som ikke har mye naturlig lys, men vil ha spotter i taket. Håper du kan gi meg noen gode fargeråd.

27/06/2019 22:12:35

Jotun LADY svarer:

Hei, Martine trappen ville jeg malt i  LADY 1453 Bomull samme som dine detaljer og kjøkkenfronter. Trinn og håndløper i  LADY 9938 Dempet Sort kan kanskje bli lekkert hos deg ? Uten bilder er det ikke så lett å gi fargeråd og Bjelin Magnarp har mange ulike typer gulv....

Vil du ha lyse ganske nøytrale vegger er  LADY 1024 Tidløs,  LADY 10679 Washed Linen og  LADY 0394 Varmgrå lekre tone i ton med  LADY 1352 Form. Vil du kikke på farger så er lyse toner som  LADY 10580 Soft Skin,  LADY 12083 Devine,  LADY 10290 Soft Touch,  LADY 8281 Pale Linden lekre :-) 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som trapp, panelvegg, lister, vindu, dør, karmer og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.


Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til med alle valg og god sommer. :-)


28/06/2019 11:42:13
Go to top