Hege

Vinduer: Klassisk hvitt på vinduer. Inngangsdør i dempet sort

Grunnmur: Hvit

Hei, Vi skal i gang med å male vårt nye hus (sveitser/gårdsstil). Vi ønsker en lys, lys gråfarge med hvite detaljer på listverket. Har sett på lys antikkgrå, men har forstått at den kanskje ikke vil bli så fin til våre vinduer i klassisk hvit. Har du noen tips til farge? Mvh Hege

27/06/2019 22:25:10

Jotun LADY svarer:

Hei Hege, jeg kan foreslå at du tar en titt på  JOTUN 10784 Skyggehvit,  LADY 1928 Sommersne og  LADY 1027 Dempet

Du kan gjerne også teste ut  JOTUN 1391 Lys Antikkgrå, den er ikke "feil" til  JOTUN 9918 Klassisk Hvit, men man kan oppleve at den vipper svakt grønnlig inntil de kjølige rene hvittonene. 

Maler du huset med Jotuns beste utendørsmaling,  DRYGOLIN Nordic Extreme eller  DRYGOLIN Ultimat, får huset en ekstremt god beskyttelse. Jotun har også en vanntynnet maling med suveren fargegjengivelse og noe mattere utseende for de som foretrekker det, den heter  OPTIMAL. På de helt lyse eller hvite fargene anbefaler vi at du bruker  OPTIMAL OptiWhite.

Detaljer males med  DRYGOLIN ULTIMAT Vindu og Dør eller  OPTIMAL Vindu og Dør Dette er malinger som er tilpasset mindre detaljer som dører, rekkverk, vinduer, møbler osv. Muren maler du med  JOTUN DryTech Murmaling . Følger du linken på de ulike produktene kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter.

Ta gjerne en titt på våre SLIK GJØR DU filmer: http://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/bli-ekspert-paa-60-sekunder.aspx

Vi ønsker deg lykke til og GOD SOMMER. :-)28/06/2019 11:11:46
Go to top