LM

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Lister og dører er eik. Vindu er hvit

Trenger hjelp til å velge farge på veggen på gangen. Har nå fargen minty breeze. Har sett på fargen comfort grey og vurdere den til gangen. Bilde nummer to viser gang. Bilde nummer en viser badet som er rett ved gangen. Bilde nummer 3 viser stue/kjøkken. Har malt i fargen muskatnøtt, men vil også male om her.

2019-08-13 23:21:39

Fargerådgiver svarer:

Hei, LM har du bilder av kjøkkenet slik at jeg får et inntrykk av den beige benken ? Hvilken hvittone er det i stuen, for den skal du beholde ? 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Jeg er ganske sikker på at det er klassisk hvit. Ja jeg syns det er litt vanskelig med den hvite veggen bak sofaen der. Skulle gjerne hatt en lunere farge der, men den veggen går helt ut til gangen og opp trappen og opp til taket i 2.etasje. Så fristelsen for å male der har ikke vært så stor på grunn av det.

14/08/2019 16:15:00

Fargerådgiver svarer:

Skjønner at den jobben ikke frister, men det kan løses ved å male fargedelt vegg. Deler du veggen på høyde med overkant vinduer eller dørene (er du heldig så er det samme høyde)  og beholder øverste del hvitt og maler resten kan du male alle vegger uten at det påvirker fargene i 2 etg. Du kan gjerne også beholde hvitt ned mot gulvet slik at fargen bare blir som en bred stripe på veggen. Kjøkkenkroken kan gjerne få en egen farge slik den har i dag, men gjerne delt på samme måte :-) Ta en titt på forsiden + side 7 i fargekartet IDENTITY så ser du hva jeg mener :-) https://www.jotun.com/no/no/b2c/colour-inspiration/colourcard/index.aspx

Hva med en brent rød-tone som  LADY 2995 Dusty Red eller  LADY 20120 Organic Red på kjøkkenet og  LADY 2024 Senses  eller  LADY 10580 Soft Skin i stuen og gangen ? 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Det er veldig fine farger. Jeg er nok mer glad i nøytrale farger som grå og beige toner. Er det noe i denne duren som kunne ha passet inn i gang, stue og kjøkken? Eller blir det best med rødtoner?

15/08/2019 21:29:30

Fargerådgiver svarer:

Du må absolutt ikke velge rødt jeg bare så for meg at det kunne blitt lekkert til den grå sofaen  :-)Sammen med  LADY 9918 Klassisk Hvit er lune gråtoner som  LADY 12077 Sheer Grey,  LADY 12078 Comfort Grey og  LADY 0394 Varmgrå lekre, men gråtoner er ikke så enkelt som mange tror de grå må du se mot sofaen. Kanskje den kjøligere  LADY 1269 Demring kombinert med  JOTUN 1378 Kontur eller  LADY 1462 Grå Skifer blir best hos deg. 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun