Hilde

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : klassisk hvit

Hei Jeg skal male om hele leiligheten. Vurderer å gå for mye grønt? STUE: PALE LINDEN 8281 ELLER LAURBÆR 8302 BAD: LAURBÆR 8302 ELLER ORGANIC GREEN 8494 ELLER GREEN TEA 8493 ELLER BLUSHING PEACH 20047 ELLER DUSTY ROSE 20055 Har dere tips om hva jeg bør gå for? Vurderer klassisk hvit på tak og lister - skulle gjerne hatt badet enten mørkere eller knæsjere enn resten. Har dere noen andre råd til bad, hvis jeg enten går for pale linden eller laurbær (hjelp, jeg greier ikke å bestemme meg for hvem av de...) i stuen? Stuen fungerer også som soverom og kjøkken, hvis det spiller en rolle. Møbler blir mye treverk, naturfarger. Ingen knæsje skrikende farger. Skal også legge om gulv.

2019-08-13 23:45:09

Kommentar

Nå vurderer jeg enten laurbær eller treasure i stue - tenker fortsatt klassisk hvit på karmer osv. Hvilken annen farge kan jeg bruke på bad og toalett som ikke bryter for mye, men heller skaper spill/dynamikk? Jeg ser på: organic green, green harmony, green tea, green leaf og antique green. vurderer kanskje hvitlyng eller en annen farge på en skilleveggav tre i stuen - sammen med enten laurbær/treasure. har dere et annet forslag som passer veldig godt, men skaper litt spill?

14/08/2019 11:02:27

Kommentar

Et til kort spørsmål: har dere idee til farge på gulv på bad også? Skal male gulvet (og taket, men kanskje klassisk hvit der?) Alle fargene jeg nevner blir malt i hele leiligheten - stuegulvet blir valgt ut i fra fargene vi velger her.

14/08/2019 11:03:44

Fargerådgiver svarer:

Hei Hilde vi hjelper deg gjerne med fargeråd, men jeg må be om bilder av alle rom som skal males slik at jeg får et inntrykk av lysforhold, gulv og farger på dine møbler. Uten bilder blir det dessverre vanskelig å gjøre en faglig god vurdering. Hører fra deg. :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun