BHN

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Offwhite

Me har eit klassisk 60-talskjøkken med skrå frontar oppe. Då det gamle kjøleskåpet vårt (sikkert frå 70-talet) slutta å virka måtte me kjøpa eit nytt. Me er veldig glade i den retro stilen, og kjøpte eit retro gorenje oliven. Det kolliderte veldig med den glade eplegrøne fargen me hadde på kjøkkenfrontane. Så me må mala på nytt. Me har framleis komfyren av gammal Elektra-variant frå 70-talet, og detaljar i oransje og svart. Me vil helst ha ein farge som passar 70-talsstilen vår. Det er den me har i heile huset elles. Vedlagt ligg bilde av kjøkkenet vårt frå før me fekk på ny plate over kjøkkenbenken. Dette er for å visa kjøkkenstilen. Det andre bildet er det nye kjøleskåpet og pynt me har på kjøkkenet, i fargar me likar. Det siste bildet viser betre benkeplata, kjøkkenplata mellom kjøkkenskåpa og den gamle komfyren me framleis har.

2019-08-21 10:18:44

Fargerådgiver svarer:

Hei hei, jeg ser for meg en skikkelig tøff brent rødbrun farge som  LADY 2993 Kilim. En rustikk rødtone med gylne og brente undertoner. Fargen er varm og myndig i interiøret. Lekker til gyldne toner, flott til grått og greige, og spennende til grønt og oker/orange. 

Ønsker du en mer nøytral farge vil jeg foreslå  LADY 10679 Washed Linen eller  LADY 8470 Smooth White.  LADY Supreme Finish er markedets beste maling til panel, dører, lister og møbler. Den finnes i fire ulike glansgrader. Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.  

  Lykke til!



Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei Takk for svar. Du er ikkje redd for at det vert ein for varm farge til kjøleskåpet? Det har jo ein kald farge. Beste helsing Berit

22/08/2019 12:52:52

Fargerådgiver svarer:

Jeg tro det blir rå-lekkert, men smak og behag når det gjelder farger :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun