Torill

Kategorier:

Hei, Vi holder på å bygge hus og jeg lurer på om jeg kan få noen tips. Det er bomull på alt av dører og vinduer. Jeg har lyst til å holde meg innenfor fargene grå, beige,grønn. Tror det blir fargen varm grå i stue/kjøkken (hvis ikke den er for mørk ..men masse store vinduer i 2 etasje) i annen etasje eventuelt i første etage også. Kan der tipse om feks noen grønnfarger som passer til varm grå som jeg kanskje bruker på noen soverom.? Mvh Torill

2019-08-21 11:14:48

Fargerådgiver svarer:

Hei Toril, det er vanskelig for oss å gi gode fargeråd uten å kjenne til gulv, møbler og kjøkkenfronter.. Har du litt mer info til oss så ville det være til stor hjelp. I kombinasjon med   LADY 0394 Varmgrå kan du gjerne vurdere  LADY 1024 Tidløs  LADY 10679 Washed Linen,  LADY 1352 Form og   LADY 1145 Band Stone, samt grønntoner som  LADY 8302 Laurbær,  LADY 8252 Green Harmony,  LADY 8469 Green Leaf og  LADY 8422 Green Marble. Hvilken du skal velge avhenger av hvilken som står best til dine gulv og møbler. Det er viktig at du tester fargene hjemme hos deg i dine lysforhold før du bestemmer deg.


De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei igjen, Takk for svar. Skjønner godt at det er vanskelig å svare når ikke dere har mer "kjøtt på beinet". Jeg tenker nok mer på hvilke er farger som går sammen og jeg fikk jo svar på det. Vi skal ha sort kjøkken og lyst eikegulv. Lurer veldig på om varm grå er for mørk, eller om det blir Comfort grey....det får jeg prøve å finne ut av selv. Siste spørsmå er da: passer fargene (soverom) feks. treasure, minty breeze, antique green til varm grå / comfort grey ?

22/08/2019 13:14:56

Fargerådgiver svarer:

Ja, de grønne du nevner er fine til lune gråtoner :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun