Elisabeth

Kategorier:

Hei! Strever litt med å finne gode fargekombinasjoner til fargen Kalk. Har jo selvsagt kalkgrå, men ønsker og gode kombinasjoner når det gjelder blå toner, grønn toner og rosa toner. Ellers andre gode kombinasjoner med Kalk. Lurer og på om det finnes en helt nøytral hvit Tone som passer til " alt"? Eller er det klassisk hvit? Mvh Elisabeth

2019-08-21 13:10:33

Fargerådgiver svarer:

Hei Elisabeth  LADY 9918 Klassisk Hvit er en nøytral grå som helt klart passer til det meste og den er vakker sammen med  LADY 10341 Kalk og  LADY 10342 Kalkgrå, hvilke grønne, blå og rosa du skal velge avhenger av dine gulv og farger på møbler, men du kan jo starte med å kikke på:  LADY 7163 Minty Breeze,  LADY 6325 Balanse,  LADY 5249 Linblå,  LADY 5081 Fabrikk,  LADY 5030 St. Pauls Blue,  LADY 10580 Soft Skin,  LADY 2024 Senses og  LADY 2856 Warm Blush se også hvor tøff  LADY 10249 Sober og eller  LADY 9938 Dempet Sort er som kontrast til disse :-) 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall silkematt (glans 10). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. Følger du linken kan du lese mer om produkter og fargene :-)

Det er viktig at fargene blir testet hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til med alle valg. :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei. Og takk for svar. Glemte å fortelle om farger på møbeler osv. Gulvet er et eldre eikeparkett med skikkelig gyllent preg. Det samme gjelder vetrine,skjenk og spisebord,dei er og gyllen farge på. Hva farge vil du anbefale då. Hva om me pusser ned møblene for å få dei lysere, hvitoljet. Hva farge anbefaler du da. Hva med Skyggeblå eller Blåis.?

22/08/2019 18:50:21

Fargerådgiver svarer:

Jeg må ha bilder for å kunne gjøre en vurdering :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Fargerådgiver svarer:

Jeg må ha bilder for å kunne gjøre en vurdering :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun