Guro

Lister/dører/vinduer: Hvit, blank

Tilstøtende rom: Hvit

Tak: Hvit

Male gang. Ca 5 km2. Ser For oss en gråtone. Gulvet er teracottalister. Resten av leiligheten har hvite vegger, og èn kontrastvegg i Oslo-fargen i stua (som man ser fra kjøkkenet)

11/09/2019 10:37:01

Jotun LADY svarer:

Hei, Guro mange av de lyseste grå blir litt kjølig til gulvet og døren, men hva med  LADY 1024 Tidløs,  LADY 10679 Washed Linen eller  LADY 8470 Smooth White er de grå nok etter din smak :-) De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang. Nå har det kommet en helt ny LADY Wonderwall. Den er mattere (Matt 05) og har en vakrere finish, men er like robust som før. Med nye LADY Wonderwall får du varig vakre, matte vegger!

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.  

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)


11/09/2019 14:31:46
Go to top