TD

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : 1453

Hei. Skal skifte kjøkken på hytte. Veggene (panel) er malt i tidløs. Åpen løsning stue/kjøkken. Tak er malt klassisk hvit. Vurderer grått/event. Aske S7500-N på kjøkken fronter. Gjerne med lysere overskap. Hvilken fargekomb.vil dere anbefalt? Vurderer også å male dørene og trapp (ikke trinnene) i en gråfarge som må passe til tidløs,forslag?

2019-09-11 11:09:35

Fargerådgiver svarer:

Hei, TD kan du få hvilken ncs kode du vil på over-skap også våre speilfarger, eller har de utvalgte ncs fargekoder du kan velge i ? Har du bilder av hytta du kan dele med meg ?  

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei igjen. Ja, vi kan velge hvilken ncs kode vi vil på overskapene, dette gjelder forøvrig også de andre skapene. Bildene jeg har sier ikke så mye da de er fra før vi begynte med oppussingen. Parketten skal byttes, og panelen holdet vi på å male i tidløs. På gangen er det grå fliser på gulvet. Åpent inn til stue (ikke dør mellom stue og gang) Panelen i kjøkkenavdelingen er ikke malt enda, så det er en mulighet for at denne kan males i annen farge enn tidløs.

13/09/2019 14:36:08

Fargerådgiver svarer:

Hei igjen, jeg vil foreslå at du velger  LADY 1024 Tidløs videre inn i kjøkkenrommet, og at overskapene velges i samme farge som veggen. Det gir ett sømløst og lekkert uttrykk.   LADY 9937 Aske vil fungere som dyp gråtone på underskap, og hva med å velge  LADY 9938 Dempet Sort på trapp og dører..? Eventuelt samme farge som underskapene ;) 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall matt (05). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Takk for rask tilbakemelding. Det hørtes ut som en grei løsning på overskapene :) Vi vil nok gå en tanke lysere på trapp og dører enn dempet sort eller aske. Har du et annet alternativ som vil passe til fargene vi har valgt?

13/09/2019 16:02:25

Fargerådgiver svarer:

Hei hei, for å kunne mene noe om lysere gråtoner til trapp/dører vil det være til stor hjelp med link/bilde til det nye gulvet. Kan du sende oss dette? 

Hører fra deg :)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei, Vi har ikke tatt ut gulv enda.Har vært hos BM og sett på Boen eik vintage White Castle som har en børstet overflate, og eik Urban Grey som også har en børstet overflate. Åpne for forslag om du har det. Legger ved bilde av flisene i gangen. Bør gjerne nevne at dette er hytte ved sjøen.

16/09/2019 10:31:26

Fargerådgiver svarer:

Hei igjen, jeg kan foreslå at du tar en titt på  LADY 0553 Ascott,  LADY 10679 Washed Linen eller   JOTUN 0394 Varmgrå på trapp og dør. Hvilken du skal velge avhenger av hvilken som står best til dine gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Det er viktig at du tester fargene hjemme hos deg i dine lysforhold før du bestemmer deg.

Lykke til :)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun