Pia Eskeland

Hei. Skal gjøre om ett rom til ett tenåringsrom til gutt på 9 år og leter etter inspirasjon til farger. Ser for meg en to-delt løsning slik dere har beskrevet her med mørk farge nederst og lysere øverst. Skulle gjerne hatt noen forslag til fine kombinasjoner. Listene til gulv er hvite og vil ikke bli malt. Listefritt til tak. Rommet har tre vinduer og er ca 12 kvm. Ser gjerne for meg noe i grønt? Takker for alle tips!

11/09/2019 12:49:31

Jotun LADY svarer:

Hei, Pia jeg er litt usikker på hvilket blogg innlegg du har sett, vi har flere med fargedelt vegg, men hva med å dele veggen på denne måten: https://lady.inspirasjonsblogg.jotun.no/lady-11174-curious-mind/ skroll deg ned til bilde to, der er det brukt  LADY 1462 Grå Skifer en tynn stripe  LADY 1434 Elegant og  LADY 11174 Curious Mind. Du kan bytte ut den øverste med  LADY 7163 Minty Breeze,  LADY 8478 Pale Green eller  LADY 7628 Treasure for å nevne noen :-) 

Andre kombinasjoner som kan bli rå tøffe er  LADY 7613 Northern Mystic,  LADY 1434 Elegant og  LADY 8470 Smooth White. :-) 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang. Nå har det kommet en helt ny LADY Wonderwall. Den er mattere (Matt 05) og har en vakrere finish, men er like robust som før. Med nye LADY Wonderwall får du varig vakre, matte vegger!

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.  

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet.

Vi ønsker deg lykke til. :-)


11/09/2019 15:26:53
Go to top