Ulla

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Bomull

Hei! Ønsker tips til sprek(?) farge i gangen som passer golvflisene i hvit med mønster i terrakotta/senepsgul/minty breese. Er blitt lei av hvitt, dessuten er det vanskelig å vaske av merker fra sko og div, så jeg vil gjerne ha maling det er lett å vaske av og hvor skitt ikke vises like godt. Ytterdøra og tilstøtende toalettrom skal bli solgul. Trappeoppgangen er i Deco Blue og i andre etasje har vi Minty Breese og Sober. Mvh Ulla

2019-09-11 13:22:21

Fargerådgiver svarer:

Hei igjen Ulla ser at du har flere dialoger igang. Vi har 4 ulike farger som lyder navnet Solgul den lyse 0010 Solgul 1037-Y09R kan blandes i eksteriørmaling men det er vel ikke den du ønsker deg ? Vil du male døren gul på begge sider eller bare ute ? Jeg må innrømme at jeg er redd for at den sterke gule du sendte meg bilder av vil ta all oppmerksomhet fra de lekre flisene dine :-) Kan du sende meg et nærbilde av flisene slik at jeg får et bedre inntrykk av flisene/fargene ? 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Ja, jeg begynner å ha så mange farger hjemme at det er litt vanskelig å forholde seg til når jeg skal velge en ny farge. Samtidig liker jeg ikke særlig godt de hvite flatene vi har, derfor søker jeg hjelp til ytterdøra, gangen, og gjestetoalettet. Dere vet nok bedre enn meg hva som kan skape litt flyt og helhet. Tenker i utgangspunktet å male hele døra, altså begge sider. Hvilken gulfarge, evt annen farge, som er på døra er ikke så viktig bare den er hyggelig, varm(?), vi blir glade av å se på den:)

11/09/2019 19:09:09

Fargerådgiver svarer:

Tusen takk for nye bilder :-) Jeg ser for meg dør i  LADY 10001 Dijon Yellow eller  LADY 10428 Masala, vegger i gangen i  LADY 5490 Serene Blue og den lille doen i  LADY 20144 Grounded Red eller  LADY 20120 Organic Red :-) Jeg anbefaler den nye matt  LADY Wonderwall i begge rom, døren maler du inne med  LADY Supreme Finish og uten med  OPTIMAL Vindu og Dør eller  DRYGOLIN ULTIMAT Vindu og Dør :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun