SBJ

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Furu

Hei. Dette er ei lita stove, som skal møblerast med ei lita sittegruppe. Vil male veggane som er i tømmerpanel, men behalde karmar, dører og lister slik dei er (furu). Golvet er og furu. Rommet har masse naturleg lys, og vil bli ganske "luftig" møblert. Vil gjerne ha ein naturleg og lun, men lett farge som passar til det naturlege lyset og tømmerpanelet. Vurderer grønt. Kva grønfarge står fint til tredetaljane?

2019-09-11 13:33:04

Fargerådgiver svarer:

Til gyllen furu synes jeg at  LADY 8302 Laurbær eller  LADY 8252 Green Harmony er lekre, vil du ha det lysere så se på  LADY 8478 Pale Green.  LADY 8303 Hvitlyng som er svakt grønn kan også bli fin, men den vil virke ganske lys nesten hvit sammen med fure. Hvilken du skal velge er avhengig av møblene. Husk å grunne 2 strøk med  Jotun Kvist- og sperregrunning som toppstrøk anbefaler vi  LADY Supreme Finish matt eller silkematt vegg er min favoritt.  :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Takk for tips! Green harmony er ein av dei eg har sett på. Vil Pale linden og fungere? Møblar er ikkje heilt klart, men to slike stolar i alle fall:

11/09/2019 19:46:02

Fargerådgiver svarer:

Du må teste, men alle lyse toner virker lysere i møte med gyllen furu :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun