Ella

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : eggehvit på vinduer og lister, dører er i eik

Hei, fikk nye fronter på kjøkkenskapene i farge 2005-Y50R. Resten av rommet og huset forøvrig er i eggehvitt. Det er integrerte skap i vegg med 3 m høyde under taket slik at det er eggehvitt over og på siden av skapene. Tenker å male rundt skapene og mulig resten av kjøkkenet. Hvilke farger vil kunne passe til dette? Benkeplatene er i farge "rekved"

2019-09-16 13:02:35

Fargerådgiver svarer:

Hei, Ella de gule undertonen i  LADY 1001 Egghvit blir ekstra fremtrendene i møte med S2005-Y50R som har mye rødt i undertonen så hvorfor ikke velge en farge på kjøkkenvegen. Jeg ser for meg  LADY 20142 Daydream,  LADY 20120 Organic Red,  LADY 2024 Senses,  LADY 8252 Green Harmony eller  LADY 8304 Timian er dette farger du liker som passer med det du har av møbler og dine gulv ? 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang. Nå har det kommet en helt ny LADY Wonderwall. Den er mattere (Matt 05) og har en vakrere finish, men er like robust som før. Med nye LADY Wonderwall får du varig vakre, matte vegger!

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.  

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet.

Vi ønsker deg lykke til. :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun