Johanne

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Klassisk hvit

Hei, vi har malt med hvit poesi i stue/kjøkken, treasure i tv-stuen og nå er jeg på let etter en lys lys grønntone som kan passe i trapperommet vårt. kan dere anbefale en dus grønntone som går til denne fargepaletten? evt også en dus rosa/fersken nyanse som kan passe i loftstuen som blir i forlengelsen av trappen i 3. etg.

2019-09-16 13:26:44

Fargerådgiver svarer:

Hei, Johanne ta en titt på  LADY 7627 Refresh og  LADY 7626 Airy Green de er lekre sammen med  LADY 8394 Hvit Poesi og  LADY 7628 Treasure. Hva med  LADY 10580 Soft Skin,  LADY 2024 Senses eller  LADY 12083 Devine i lofts stuen, ikke så lett å mene så mye uten bilder.

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang. Nå har det kommet en helt ny LADY Wonderwall. Den er mattere (Matt 05) og har en vakrere finish, men er like robust som før. Med nye LADY Wonderwall får du varig vakre, matte vegger!

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet.

Vi ønsker deg lykke til. :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei, og takk for svar. Jeg var innom Fargerike igår og så på fargeprøver på både Senses, Soft Skin og Devine. Jeg synes disse var litt for gule/beige og litt lite rosa. Har prøvd å lete meg frem til noen rosatoner, hvordan vil feks Duft, Silky Pink, Deco Pink og Bevegelse harmonere mot Treasure og Hvit Poesi? Likte veldig godt både Refresh og Airy Green så det blir nok en av disse i trapperommet. Vil det feks kunne fungere å ha Refresh inntil en av de nevnte rosafargene over her i overgangen mellom trapp og loftstue? Og i tillegg skal jeg innrede to barnerom, jenter på 3 og 4,5 år. Ønsker ikke for sukkersøt rosa, men litt jentete kan det gjerne være :) Hva foreslår dere?

18/09/2019 08:56:50

Fargerådgiver svarer:

Jeg valgte de varme rosatonene fordi du nevnte rosa/fersken men du kan gjerne også velge  LADY 20054 Silky Pink,  LADY 2168 Duft eller  LADY 2845 Bevegelse som er litt kjøligere.  LADY 2782 Deco Pink blir litt "gulere" varmere igjen. Hva med  LADY 20054 Silky Pink eller  LADY 20055 Dusty Rose i lofts-stuen og  LADY 2588 Myk eller  LADY 20054 Silky Pink på rommet til jentene :-)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Tusen takk igjen. Nå heller jeg mot å male Refresh i den lille entreen (ca 1kvm), videre opp trappen til 2. Etg, i gangen i 2.etg (ca 4kvm) og videre opp i trappen til 3.etg. I 3.etg er det åpent opp til loftstuen, og det er her problemet mitt dukker opp: hvordan få overgangen mellom Refresh i trappen og evt duft eller silky pink i loftstuen til å bli best mulig? Lage en horisontal strek som går på linje med gulvet på loftet slik at veggen i trappen blir delt i to horisontalt på vei mot 3.etg og hele loftsetasje blir rosa? Eller dele veggen vertikalt der trappen slutter? Da blir deler av veggen på loftet også Refresh... vet ikke om du skjønte hva jeg mente? Vi har glassrekkverk i trappen. Er også usikker på om det blir for mye Refresh når jeg maler over tre etasjer selv om arealet ikke er så stort totalt sett. Bør jeg evt male gangen i 2.etg hvit poesi som vi har i stuen eller duft også her? Veldig takknemlig for gode råd.

19/09/2019 10:27:29

Fargerådgiver svarer:

Jeg må ha bilder for å kunne se hvordan det blir naturlig å avslutte og begynne med ny farge :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei igjen, det skjønner jeg godt. Trappen er dog ikke levert enda, og en god del av renoveringen gjenstår så jeg har ikke så mye bilder. Legger ved plantegninger fra arkitekt og illustrasjonsbilder for trappen og håper det kan være til litt hjelp. Vi skal male både gang og loft før trappen blir montert.

20/09/2019 10:40:20

Svar:

Legger ved noen flere bilder av trappeløpet

20/09/2019 10:41:07

Fargerådgiver svarer:

Redd jeg nå bare ble mer forvirret... jeg lurer på om jeg ville valgt samme farge i hele gangen og trappeløpet og muligens bare en eller to vegger i loftsetasjen i en farge mer som en fondvegg, eller samme farge å alt og heller tøffe farger på møbler :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun