Hilde

Se blogginnlegget spørsmålet er knyttet til.

Lister/dører/vinduer: Hipster brown

Tilstøtende rom: Masala, lauber

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Teak

Tak: Mørkbeiset treverk ( brun med rødlig farge)

Vi har en stue i et gammelt hus( slutten av 1800 tallet) hvor vi har tapetsert i en grønn og hvit tapet over brystningspanel. Nå er brystningpanel malt i hipster brown, men synes denne passer taket dårlig og at den muligens er litt mørk. Ønsker derfor fargetips til vegg og brannmur som i dag er hvit, men gjerne kunne matchet resten av rommet bedre. Har prøvd en del ulike farger, på bilde er det adventure og dijon yellow mellom ovn og dør.

09/10/2019 15:01:35

Jotun LADY svarer:

Hei Hilde, jeg vil foreslå  LADY 8422 Green Marble på døren,  LADY 8252 Green Harmony eller  LADY 8469 Green Leaf på bryst-panelen og  LADY 10679 Washed Linen på brannmur. Jeg ser også for meg  LADY 8304 Timian både på brystpanel og dør, og med  LADY 1024 Tidløs eller  LADY 10678 Space på brannmur. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall matt (05). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)

10/10/2019 11:28:56
Go to top