SH

Hei! Vi har flyttet inn i en leilighet hvor alle vegger er malt i gråfargen demring. Gulvet er i hvitoljet eik og vi tror at lister er fabrikkmalte i bomullshvit. Har lyst til å male en vegg i stuen i en annen farge for å få mer liv i rommet. Kan fargene exhale, soft mint eller minty breeze fungere med demring? Er det en fare for at demring vil fremstå som rosa eller gul mot disse fargene? Takker på forhånd for råd. Hilsen, SH

09/10/2019 19:08:52

Jotun LADY svarer:

Hei, SH alle er fine til  LADY 1269 Demring (min favoritt er  LADY 7163 Minty Breeze siden du har detaljer i  LADY 1453 Bomull) men lysforhold, møbler og gulv må med i vurderingen.  LADY 1269 Demring oppleves nøytralt grå, men litt rødt i undertonen gjør at den ikke blir kjølig så det er en god gråtone som passer til mye :-)

Har du slett vegg/tapet så velg gjerne vår vakreste veggmaling noensinne  LADY Pure Color den gir veggene et supermatt, mykt og eksklusivt utseende med en unik fargegjengivelse. Har du panelvegg maler du med  LADY Supreme Finish  Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Lykke til :-)


10/10/2019 09:49:06
Go to top