Merete

Lister/dører/vinduer: Beige

Tilstøtende rom: Macchiato

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Beige

Tak: Beige

Vi har malt kjøkken spis og hall med macchiato, og ønsker å male sov x 2 og vaskerom(kun vegger, innred er i hvit) i matchende farger, gjerne mørkere nyanser, men helst jordtoner. Hva anbefaler du. Har lyst på forskjellige farger i alle rom, men at de hører sammen..

09/10/2019 19:43:50

Jotun LADY svarer:

Hei, Merete hvis  LADY 1359 Macchiato skal være den lyseste og du vil ha 3 farger ton i ton så se på S3005-Y50R,  LADY 2201 Varm Lin og  LADY 2363 Solid :-) De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang. Nå har det kommet en helt ny LADY Wonderwall. Den er mattere (Matt 05) og har en vakrere finish, men er like robust som før. Med nye LADY Wonderwall får du varig vakre, matte vegger!

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)


10/10/2019 10:02:10
Go to top