Anne

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Bomull

Hei. Jeg ønsker å male vegger i stue og gang. Gulv av lys gran i begge rom. Gammelt sveitserhus. I dag er stue malt i fargen skumring som jeg syntes blir for kald. Ønsker å skape en lun og koselig stemning og ønsker mer farger. Stua er l-formet med to deler. Har tenkt på grønnfargen lokal green i stua. Litt redd den blir for mørk eller gusjegrønn.. gangen, et lite rom med trapp opp til 2.etg, er jeg også usikker på - har tenkt på både grønn/blå, gultoner og dempet rødfarge. Planlegger å male både vegger og trapp. Begge rom er tilstøtende til kjøkken i en lysere tone av pilasterblå. Kan dere hjelpe meg med en fargeanbefaling til gang og stue?

2019-10-13 21:45:01

Fargerådgiver svarer:

Hei, Anne   LADY 8469 Green Leaf er lekker men mulig den blir litt mørk, hva med  LADY 8252 Green Harmony begge er lekre til rød sofa. Uten bilder av gangen er det ikke så lett, men hva med  LADY 11174 Curious Mind på veggen og trappen i en dyp grønn som  LADY 8422 Green Marble eller hva med  LADY 1434 Elegant ? De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang. Nå har det kommet en helt ny LADY Wonderwall. Den er mattere (Matt 05) og har en vakrere finish, men er like robust som før. Med nye LADY Wonderwall får du varig vakre, matte vegger!

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun