Heidi

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : 1001 Eggehvit

Hei, kjøkkenfornyelse: vi vurderer å male kjøkkenfronter i Midnattsblå S8005-R80B og vegg i 9911 Nøytral eller 9930 Tåkedis. For det første; vil disse fungere sammen? Og: lister/dørkarmer/tak/vinduskarmer i resten av huset er malt i 1001 Eggehvit, vil denne fargen fungere i tak/rundt vindu på kjøkken sammen med overnevnte farger eller har dere annet forslag? Taket er panel, veggene er gammel smalpanel, gulv er Berry Alloc Highway Stone Structure (mørk grått), benkeplate er Fibo Bistro Mørk Eik (laminat), håndtak på kjøkken er messing, hvitevarer hvite fronter, møbler gamle «gårdsmøbler» i gyllen mellombrun farge. Takknemlig for innspill og svar. Heidi

2019-11-08 12:03:41

Fargerådgiver svarer:

Hei Heidi  LADY 9911 Nøytral og  LADY 9930 Tåkedis blir fort kjølig mot blå/lilla og de er dessverre ikke fine sammen med  LADY 1001 Egghvit så hos deg sammen med S8005-R80B ville jeg valgt varmere gråtoner. Hva med  LADY 12078 Comfort Grey,  LADY 0553 Ascott,  LADY 1973 Antikkgrå eller  LADY 12075 Soothing Beige :-) 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. :-)

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til og god helg. :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Flott, tusen takk for svar og tips. God helg til deg også! :-)

08/11/2019 17:49:04