Olis

Se blogginnlegget spørsmålet er knyttet til.

Lister/dører/vinduer: Hvite dørlister, trefargede gulvliste (se bilde)

Tilstøtende rom: Stue: 2500 Krydder

Møbler/kjøkkenfronter etc.: hvite møbler, hvite kjøkkenfronter

Tak: Hvitt

Hei! Vi har en middels stor leilighet med en lang smal gang (ca 1,5 meter bred). Veggene i gangen er hvit, møblementet er hvitt og dørene er hvite. Lyset i gangen er skarpt, og skaper en "sykehusfølelse". Vi ønsker derfor i utgangspunktet å male gangen i en rolig, matt farge, men er åpen for alle forslag. Fra kjøkkenet og stuen ser man både gangen og stueveggene som er malt i 2500 krydder (kalkmaling). Fargen i gangen må derfor passe med denne fargen! Takk for alle innspill! Mvh Olis

08/11/2019 12:12:51

Jotun LADY svarer:

Hei :-) Jeg ser for meg  LADY 10580 Soft Skin eller  LADY 2024 Senses hos deg, men også  LADY 0471 Lys Antikk,  LADY 10579 Complexion og  LADY 10578 Misty Shadow er lekre sammen med  LADY 2500 Krydder :-) 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.  

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)10/11/2019 15:51:47
Go to top