Vanja

Lister/dører/vinduer: Klassisk hvit

Tilstøtende rom: Grå skifer

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Hvit

Tak: Klassisk hvit

Hei! Jeg har malt en vegg i grå skifer og ble veldig fornøyd! Men jeg ønsker an annen farge på de andre veggene i stuen! Og lurer på hva som kan passe? Jeg har klassisk hvit i tak og karmer! Jeg har sett litt på lys antikkgrå, men så den passet best til bomull! Kan den gå til klassisk hvit? Mvh Vanja

08/11/2019 16:42:53

Jotun LADY svarer:

Hei Vanja i noe lys kan man hos noen oppleve at  LADY 1391 Lys Antikkgrå som har gult i undertonen kan bli litt "grønn" sammen med  LADY 9918 Klassisk Hvit, men det kan også gå fint. Dine lysforhold, gulv og møbler blir avgjørende ... Hvis du opplever at den blir litt grønn så se på  LADY 8470 Smooth White,  LADY 1928 Sommersne,  LADY 12077 Sheer Grey og  LADY 1269 Demring

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.  

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)


10/11/2019 16:08:21
Go to top