Marte

Lister/dører/vinduer: Egghvit

Møbler/kjøkkenfronter etc.: Lys grå sofa, hvite møbler ellers

Tak: Trehvitt, lysnet

Vi har flyttet i nytt hus, det ble bygget for ca 10 år siden, og har litt for kremete, beige farger for min smak. I stua er det brystpanel, og trehvitt tak som er lysnet/lasert. Jeg trodde ikke jeg kunne leve med dette, men tror faktisk jeg vil beholde taket. Og brystpanelet føler jeg også nå at hører til huset. Men jeg vil jeg gjerne bytte farge på veggene. Tenker å male brystpanelet egghvitt, siden det er den fargen på lister og dører. På veggen over panelet ser jeg for meg en grå farge. Jeg ønsker at inntrykket skal være litt «renere» enn det er nå. Har dere tips til gråfarge som passer til eggehvit og lysnet trehvitt? Gulvet er grålig/lyst laminatgulv, ikke så ulikt taket. Marte

08/11/2019 18:53:40

Jotun LADY svarer:

Hei, Marte sammen med  LADY 1001 Egghvit er  LADY 8470 Smooth White lekker vil du enda lysere så se på  LADY 1024 Tidløs eller  LADY 1391 Lys Antikkgrå eventuelt  LADY 1973 Antikkgrå :-) 

De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall som er spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, brystpanel, lister, vindu, dør og karmer males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.  

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)


10/11/2019 16:21:05
Go to top