Anna

Kategorier:

Vinduer : RAL9010

Hej, Vi ska byta klædning och vinduer på ett gammelt hus. Vi tänker oss en mörkare grå färg (men är öppen för andra förslag) med vita detaljer. Jag har sett lite på Aska, men är rädd att den blir för mörk. Har också sett på Antikgrå, men är rädd att den går lite mot det gula hållet. Har du några tips till vad som kan passa på huset? Det ligger i ett bostadsområde med många hus i olika färger runt. Jag skickar med två bilder, förra ägarna har börjat måla på ena väggen, men lägger till bilden för att du ska kunna se färgen på taket. Vinduerna blir nya med färgkode RAL9010 så det bör också gå med det! Mvh Anna Eriksson

2019-11-27 13:52:23

Fargerådgiver svarer:

Hei, Anna de nøytrale grå som  JOTUN 9937 Aske blir fort kjølig spesielt i kjølig vinter lys men også mot rødt tak. Hva med  JOTUN 1378 Kontur er det en gråfarge du har vurdert, den er ikke så mørk at den blir tung og lekker til rødt tak og Ral 9010. Vil du ha mørkere grå ville jeg kikket på  JOTUN 1462 Grå Skifer,  JOTUN 1899 Front og  JOTUN 1434 Labrador disse har litt gult i undertonen noe som gjør at de blir litt varmere og fine sammen med 9010 som også er svakt gul i undertonen. 

Maler du huset med Jotuns beste utendørsmaling,  DRYGOLIN Nordic Extreme eller  DRYGOLIN Ultimat, får huset en ekstremt god beskyttelse. Jotun har også en vanntynnet maling med suveren fargegjengivelse og noe mattere utseende for de som foretrekker det, den heter  OPTIMAL

Detaljer males med  DRYGOLIN ULTIMAT Vindu og Dør eller  OPTIMAL Vindu og Dør. Dette er malinger som er tilpasset mindre detaljer som dører, rekkverk, vinduer, møbler osv. Muren maler du med  JOTUN DryTech Murmaling .Følger du linken på de ulike produktene kan du lese mer om hvert enkelt produkt.

Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun-produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun-produkter.

Ta gjerne en titt på våre SLIK GJØR DU filmer: http://www.jotun.com/no/no/b2c/how-to/bli-ekspert-paa-60-sekunder.aspx

Vi ønsker deg lykke til. :-)

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun