Heidi

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : hvit base

Tilstøtende rom : kalk, grå harmoni

Møbler/kjøkkenfronter etc. : grå, hvit

Tak : hvit

Hei, Jeg maler leiligheten min og er litt usikker på fargevalg. Gangen er malt i jotun fargen kalk, mens på kjøkkenet har jeg grå harmoni i kalkmaling. På soverommet vurderer jeg warm blush og soft skin på hhv. to vegger hver. I stua har jeg lyst på en grønnfarge på to av veggene og en mer nøytral og lys farge på de to resterende veggene. Jeg vurderer å male i evening green og soft skin. Høres dette ut som en bra kombinasjon? Burde jeg heller male i kalk i stedenfor soft skin, i og med at jeg allerede har denne i gangen? Listene og dørene i alle rom er hvite (hvit base)

2019-12-13 12:53:44

Fargerådgiver svarer:

Hei Heidi,  LADY 6352 Evening Green og  LADY 10580 Soft Skin fungerer sammen, men det er vanskelig uten bilder å gi gode råd.  LADY 6352 Evening Green står også godt til  LADY 10341 Kalk eller den enda litt lysere  LADY 1928 Sommersne, som vil stå godt til fargene i denne paletten. Hvilken du skal velge avhenger av hvilken som står best til dine gulv og møbler. Det er viktig at du tester fargene hjemme hos deg i dine lysforhold før du bestemmer deg. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall matt (05). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. 

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)



Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun