SA

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : NCS 0500-N

Hei. Vi er store tilhengere dine farge råd:). I 2021 overtar vi en leilighet med åpen kjøkkenløsning og 3 soverom. Se bilde. Sov 1 skal brukes som soverom med dobbeltseng. Sov 2 skal brukes som media/TV rom og sov 3 skal brukes av vår datter som blir 2 år til den tid. Vegger, tak, vinduer, dør og gerikter leveres i S0500-N. Gulvet heter eik accent Nordlys FP145 (se bilde). Kjøkkenet leveres av Sigdal. Vi kan velge mellom flere farger og den fargen som er mest aktuell er premium hvit med fargekode s0300-N. (Vi er litt usikre på om den passer med dør/gerikt og vindu som har fargekode S0500-N. Alternativet som vi liker i motsatt tilfelle er grått kjøkken med fargekode S4000-N). Primært ønsker vi å male stue/kjøkken, barne- og TV rommet. I stuen/kjøkkenet ønsker vi en lun gråfarge og vi vurderer kalk/greige eller noe lignende? På barnerommet kan vi tenke oss 10580 softskin eller noe lignende? På TV rommet er vi usikre, men helst ikke noe grønt og vi ønsker ikke at dette rommet skal bli for mørkt. Vi er takknemlig om du kommer med innspill på om fargene vil passe godt sammen og om du vil anbefale noe annet istedenfor?

2019-12-13 18:29:05

Fargerådgiver svarer:

Hei :) Med  JOTUN 9918 Klassisk Hvit på detaljene vil kjøkkenfronter i en ren hvittone som NCS S0300-N stå godt til. Se den gjerne i kombinasjon med  LADY 1928 Sommersne (entre) ,  LADY 10341 Kalk (stue/kjøkken),  LADY 10342 Kalkgrå (Tv-stue)  LADY 20120 Organic Red (hovedsoverom) og  LADY 10580 Soft Skin (barnerom). Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves. De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt eller  LADY Balance matt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Ønsker man en vegg som er robust, flekkavvisende og ekstra vaskbar, velger man  LADY Wonderwall matt (05). Spesielt bruksvennlig for kjøkken og entre/gang.

Detaljer i treverk som panelvegg, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med  LADY Supreme Finish. Den får du i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. Har du panel tak så er  LADY Interior Finish eller  LADY Supreme Finish et godt valg. 

  Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til. :-)




Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun