Krivi

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Klassisk hvit

Tilstøtende rom : Green harmony, green marble

Tak : Klassisk hvit, washed linen (stua)

Hei. Jeg ønsker å få råd om farge på kjøkkenet. Kjøkkeninnredning er klassisk hvit, og dagens farge er norwegian wood. Elsker i utgangspunktet den fargen, men synes samtidig den er litt mørk. Ønsker fortsatt en jordfarge som er varm og lun. Stua er malt i green harmony og green marble. Lister er klassisk hvit og gulvet har en varm eikefarge.

2019-12-14 22:02:58

Fargerådgiver svarer:

Hei igjen :-)  LADY 10981 Norwegian Wood er rå-tøff men ønsker du en lysere variant så kanskje du liker  LADY 11175 Adventure, den er lekker sammen med grønt :-) På et kjøkken anbefaler vi  LADY Wonderwall

Det er viktig at fargen blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.  

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke til og god jul. :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei, og takk for svar. Lady 11175 adventure har jeg ikke sett før, den ser veldig varm og fin ut. Takk for godt tips! :)

16/12/2019 13:02:39

Svar:

Hei. Jeg skulle gjerne hatt et alternativ til fargen Adventure. Synes fargen er knallfin, men er litt usikker om det blir en «trendfarge» som gjør at jeg ønsker å male kjøkkenet på nytt etter kort tid. Ønsker fortsatt en varm brun farge, men kanskje hakket lysere enn Adventure. :)

18/02/2020 19:56:52

Fargerådgiver svarer:

Hva med  LADY 12085 Rural eller  LADY 12084 Dusky Peach :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Rural ser ut som en fin farge med den fargetonen jeg er ute etter. Takk for tips! Håper jeg samtidig kan be om tråd til trappegangen her på denne tråden. :) legger ved noen bilder. Deler av veggene har liggende panel (ubehandlet, lagt i fjor), og jeg klarer ikke helt å se hva jeg skal gjøre med den. Er også åpen for å male resten av trappegangen.

20/02/2020 11:50:41

Fargerådgiver svarer:

Jeg ser for meg at beis i  LADY Pure Nature 9044 Kullsort kan bli tøft, ønsker du det lyst er  LADY Pure Nature White lekkert. Veggene som skal males tenker du da på gangen nede ? Har du flere bilder ? 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Kullsort tror jeg blir for mørkt for meg, men pure nature white kan bli fint, og kanskje et bedre alternativ til å male :) ser at jeg var litt uklar i forrige henvendelse, det var veggene til den tilhørende gangen oppe jeg hadde i tankene. Legger ved et bilde :)

26/02/2020 07:33:51

Fargerådgiver svarer:

Start med å beise i  LADY Pure Nature White, du kan alltid male senere hvis du skulle ønske det, motsatt vei er umulig :-) Jeg lurer på om jeg ville beholdt hvite vegger, jeg tror det blir lekkert når panelveggen blir hvitere. Vil du ha et lite brekk er  LADY 8282 Hvit Pepper eller  LADY 8281 Pale Linden lekre :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Det er et godt poeng :) det tror jeg blir veldig bra. Kan se for meg at Pale Linden er fint, og går godt sammen med den lyse panelen, og green harmony som er i stua. Takk for gode råd :)

26/02/2020 15:20:54

Svar:

Hei igjen. Gangen ble utrolig lys og fin i pure nature white, takk for godt råd :) nå er det furutrappa som skal males. Vi ønsker en annen farge enn hvit, men samtidig velge noe varig som vi ikke blir lei av. Jeg er i gang med å teste fargen Blåis på gelenderet som du såvidt kan se på bildet. Men er det er en farge som fungerer med de andre fargene vi har, green harmony, adventure, washed linen og cashmere?

19/05/2020 21:36:48

Fargerådgiver svarer:

 LADY 5044 Blåis er ikke feil i din palett....men du er ikke litt redd for at du blir lei blå trapp ? Jeg personlig ville valgt  LADY 1434 Elegant eller  LADY 9938 Dempet Sort :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Jo, jeg er faktisk litt redd for om jeg vil gå lei. Den blågrå fargen er nydelig, men lurer også på om den vil sette begrensninger senere. Dempet sort blir for mørkt for meg. Ut fra tekst og bilder er det fint at Elegant er en anvendelig farge, men førsteinntrykket er at den er litt for mørk den også. Det står en varmepumpe på veggen midt i trappen, som drar en del støv, så jeg er avhengig av en farge som ikke fremhever dette :)

20/05/2020 14:39:42

Fargerådgiver svarer:

Hva med  LADY 1462 Grå Skifer den kamuflerer mye :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Flott, takk :) da blir det trapp i grå skifer her i huset :)

20/05/2020 18:22:53