Åse Jenny

Kategorier:

Lister/dører/vinduer : Bomull

Tilstøtende rom : Deco blue i gang og Dempet sort på garderobe

Møbler/kjøkkenfronter etc. : Dempet sort

Tak : Hvitt

Vi har dempet sort og svart tapet bak sengen, og ønsker meg en rød, rosa eller lillaish farge på de andre veggene. Evt taket og lister. Dørene er bomull, og de kan jeg ikke male. Vi har Deco blue i gangen, og skyvedøren er alltid åpen...

2020-01-23 10:51:24

Fargerådgiver svarer:

Hei Åse Jenny hva med vegger og tak i  LADY 10580 Soft Skin,  LADY 2024 Senses eller den litt kjøligere  LADY 20055 Dusty Rose alle er nydelig til sort og fine sammen med  LADY 4477 Deco Blue :-) De vakre, matte veggene som gir et mykere og lunere interiør, får du ved å velge  LADY Pure Color supermatt. Matte vegger gir deg et eksklusivt preg og et diskret bakteppe for annet interiør.

Slett tak og taklister maler du med  LADY Perfection som er en helmatt takmaling med stort fargeutvalg. 

Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhold, gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Jotun garanterer riktig fargegjengivelse kun ved bruk av Jotuns produkter. Vi kaller det Jotun fargetrygghet. Vi ønsker deg lykke. :-)


Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun

Svar:

Hei Soft Skin og Senses er ikke farger jeg trives med. Jeg har malt opp en prøve av Dusty rose. Som jeg syntes er fin vått, men at den kanskje tørker litt lite rosa og litt for nude... usikker. Jeg tok også med meg en prøve av Dusty purple og den er lekker, men kanskje litt mørk for min kjære. Jeg er også litt usikker på hvordan den er i forhold til Deco blue som vi har i gangen. Jeg vet ikke hvordan jeg kan finne disse fargene i fargeviften hos fargehandelen, for å se om et «knep» opp eller ned hadde vært akkurat riktig...

27/01/2020 00:06:55

Fargerådgiver svarer:

 LADY 3343 Dusty Purple fra fargekartet LADY HOME LIVING og  LADY 20055 Dusty Rose fra RHYTHMOF LIFE er ikke standard ncs farger men farger Jotun har laget så de finner du ikke som lysere versjon i ncs sin standard fargevifte. Vi anbefaler ikke å lage en egen farge ved å tilføre hvitt eller fjerne brekkfarger, for fargen er nøye tilpasset basen den er laget i og det kan fort bli veldig feil, det blir umulig å forutsi hvordan fargen blir. Håper du finner den perfekte fargen du ønsker deg og husk at alle farger virker lysere på store flater som vegg, så hvis en farge er bare litt for mørk på en liten prøve kan den bli perfekt på vegg i et helt rom :-) 

Line
Hilsen Line, Fargerådgiver Jotun